Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltak az idei angolos...

Mit gondoltak az idei angolos nyárról?

Figyelt kérdés
Egy szem meleg sincs, mintha nem is nyár lenne. Hogyan éled meg?
2023. jún. 17. 09:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%
Nyugi, jövő héttől jön a kánikula, és végre lehet keseregni, hogy klímaváltozás, mindmeghalunk.
2023. jún. 17. 09:27
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Imádom.
2023. jún. 17. 09:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Imádkozom, hogy maradjon így.
2023. jún. 17. 09:48
 4/14 anonim ***** válasza:
41%
Egy hónapja volt egy kérdés, ahol azon p*csogtak, hogy hogyan lehet túlélni ezt a meleget...
2023. jún. 17. 09:52
 5/14 anonim ***** válasza:
28%
Én amúgy rosszul bírom a meleget, de ez az esős nyár ez kiakaszt. Mennénk nyaralni egy hét múlva, de semmi hangulatom, mert kb ősz van! Még a szoknyáimat se vettem elő. Remélem berobban a meleg most már.
2023. jún. 17. 09:54
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes, bár nyilván nem fog így maradni sokáig. Azért remélem, hogy enyhébb lesz, mint tavaly és akkora szárazság sem lesz.
2023. jún. 17. 10:06
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a csendes eső beszivárgott a talajba (nagyon kellett) a hirtelen felhőszakadásból lezúdult eső nagy része elfolyott, nem hasznosult, most már öntözni is kell, a héten viszont kaptunk 7-9 fokokat reggelre, pulóverben is fáztam, úgyhogy akár ciki akár nem, szövetkabátban mentem dolgozni. Este meg pufikabátban kutyát sétáltatni.
2023. jún. 17. 11:11
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Ez a normális idő nyáron, nem az a trópusi rettenet, ami szokott lenni.
2023. jún. 17. 12:12
 9/14 anonim ***** válasza:

Eddig nagyon örültem neki, de jövő hétre már 35 fokot is mutat, szóval nem élvezhetjük sokáig. Én számomra tökéletes, hogy este azért kicsit hűvös is van, ha fúj a szél kicsit és nem az a fülledt fullasztó grillsütő melletti hőmérséklet. Ha pirulni akarok akkor beülök egy szaunába vagy grill sütőbe, de sokszor sajnos elég a napra menni..

Ugye reggel még nincs hőség viszonylag és ahogy egész nap bent vagy a klímás irodában, majd munka után amikor kilépsz akkor olyat rúg a meleg az arcodba, hogy seggre lehet ülni. Nem tudom ezzel csak én vagyok-e így, de nagyon nagyon rossz ilyen 26-27 fokból a 40-re kimenni..

2023. jún. 17. 12:56
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly nyáron döbbentem rá, hogy este sem kell már a hosszú ujjú felső vagy a hosszúnadrág. Gyerekkoromban ha meleg is volt napközben, estére mindig fel kellett egy kicsit jobban öltözni. Örülök, hogy az idei nyár eddig legalább normális ebből a szempontból is.
2023. jún. 17. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!