A bajorok milyen nemzetiségűek a németen kívül?
Figyelt kérdés
Barna haj+szem. Olasz esetleg?2023. jún. 15. 22:01
1/7 anonim válasza:
A bajorok nem németek, ahogy a Svébok sem. A Bajorok azok Bajorok. Ha lehetne szerintem leválasztanák magukat a Buntesrepublic-ról.
2/7 A kérdező kommentje:
De német népcsoport.
2023. jún. 15. 22:18
3/7 anonim válasza:
1918-ig bajor királyság volt. Annyira németek, mint amennyire szlovákok csehek.
4/7 anonim válasza:
3# szóval teljesen...
a mai németország több tucat németajkú királyságból és hercegségből állt ennyi erővel akkor csak a porosz területeken élők németek?
na ugye
5/7 anonim válasza:
4 "szóval teljesen..."
Mert ugye a szlovákok csehek. Mondd nekik. Ha azért nem vertek meg mert magyar vagy, akkor ezért majd meg fognak.
A bajorokról meg kérdezz meg egy németet. Szerintem jobban tudja mint mi ketten. na ugye
6/7 anonim válasza:
Ilyen alapon akkor az is igaz lenne, amit egy merkelparódiában hallottam, hogy "az osztrákok tulajdonképpen bajorok".
De ilyen alapon Svájc Aargau környéki részén is németek élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!