Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan lányok/nők,...

Vannak itt olyan lányok/nők, akik rendesen megutálták a fiúkat/férfiakat? Rosszul vagyok tőlük. 26/L

Figyelt kérdés

Egyre több (sőt, most

már csak ezt tapasztalom) férfinál/fiúnál tapasztalom, hogy erkölcstelenek,undorítóan viselkednek. Mindegyik csak a külsőre megy, mindegyik csak d*gni akar. Folyton a mellemet nézik (igaz, nagy, de nem rakom ki), a fenekemet stírölik, mosolyognak mint a barmok... Dudálnak a kormány mögül, majdhogynem motorral nekimegy a fának, úgy bámul. Suttogják egymásnak, hogy "Ú, de jó nő. Úgy megba**nám." meg ilyenek. Nemcsak magamról beszélek, más lányokra is mondanak ilyeneket. Főleg azt utálom még, amikor közel hajolnak ha beszélnek hozzám, vagy ha megfogják a karom vagy

vállam. Hideg is kiráz tőlük. Annyira felidegesítenek, hogy kiheréltetném őket. Tárgyként kezelnek minket. Régen hittem a szerelemben, hittem abban, hogy a fiúk tudnak őszintén szeretni egy lányt, de ma már nem. Megaztán ott van, hogy lazán megcsalják a barátnőjüket,feleségeiket. Tejóég, mennyi ilyennel találkoztam már. Most már ott tartok, hogy a lányok fognak tetszeni, mert a fiúk barmok.

Most úgy őszintén... Vannak még rendes fiúk/férfiak?

2023. jún. 15. 20:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%

#11 Az igazi nyomorult férfigyűlölő, kettősmércézős véleményt hallhattuk. És a legnagyobb gáz ezzel hogy szerintem még csak nem is trollkodás, hanem teljesen komolyan gondolja. Durva, mennyi szélsőséges hülye rohangál mostanra a világban, és ezek köztünk élnek pff...

Véletlen sem kell különbséget tenni a férfiak között, mossuk egybe mindet, és tegyük őket felelőssé a nők összes hibájáért és tévedéséért is! Aztán ideologizáljuk meg, hogy miért érvényes bármilyen eszközzel "jogosan" fellépni ellenük, még ha gyakorlatban nem is ártottak nekünk semmit, akkor se. Komplett elmebaj!

2023. jún. 16. 12:51
 12/20 anonim ***** válasza:
76%

Szövegértés. A férfi incelek tényleg ilyen véleménnyel vannak a nőkről, ha nem hiszed, menj fel az incel.is weboldalra, olyanokat fogsz olvasni, hogy a hajad eldobod. És ezek nincsenek kevesen, az USA-ban már terrorszervezetként figyelik őket.

Az ő sarkos véleményüket pedig gyakran lehet olvasni kicsit visszafogottabb verzióban bárhol online, bárkitől.

Egy szóval nem mondtam, hogy mindenki ilyen, azt mondtam, hogy aki ezt ennyire magára veszi (például te) elsőkörben a saját férfitársait hibáztassa, és rájuk legyen mérges, ne a nőkre, akik ennek az elszenvedői.

2023. jún. 16. 13:10
 13/20 anonim ***** válasza:
39%

"Vannak még rendes fiúk/férfiak?"

Én annak gondolom magam, már lassan 15 éve házas vagyok.

Szerintem ha akarsz, találsz a korosztályodban rendes fiút.

Eddig lehet rossz helyen kerested őket.

2023. jún. 16. 13:19
 14/20 anonim ***** válasza:
67%
Én úgy általában az embereket nem kedvelem. Persze vannak kivétel3k bőven, de a szűklàtókörü, ítélkező, rosszindulatú embereketnem kedvelem és elég sok ilyen van a vilâgon.
2023. jún. 18. 12:42
 15/20 anonim ***** válasza:
48%
Na én aztán megutáltam a férfiakat. % évvel ezelőtt leütöttek, és hárman megerőszakoltak. Még most is emlékszem minden pillanatára, meg az utána jövő tortúrára. Csoda hogy leszbi lettem?
2023. jún. 18. 13:33
 16/20 anonim ***** válasza:
52%

15.

Igen az.

Mert a szexuális beállítottság nem döntés kérdése.

Én férfi vagyok. Ha kikötnének egy keresztfához mint Jézust, és 3 nő 5 napig kínozna, én akkor sem tudnék úgy dönteni, hogy holnaptól meleg leszek.

Ha késsel vagdosnának, és gombostűvel szúrkálnának, akkor sem.

Felépülnék, és tudomásul venném, hogy ez a 3 nő ilyen gonosz volt, de biztos vagyok benne, hogy vannak rendes, normális nők is, és azon lennék, hogy rájuk találjak.

2023. jún. 18. 14:19
 17/20 anonim ***** válasza:
12%
Hali , én 20/F vagyok és én pont a kedves picit félénk (belső a fontosabb) , nem vagyok se barom se bunkó a nökkel , számit mekem a nők véleményei is meg mèg spk más ja valaki kérdez a többit is felsorólhatom.
2023. jún. 20. 08:44
 18/20 anonim válasza:
29%
Más világvan sajnos a Fiúk nagyon levannak maradva agyilag...
2023. júl. 13. 06:36
 19/20 anonim ***** válasza:
Faszhiányod van, kérdező? Esetleg saláta a puncid, és nem kell egyik férfinek sem? Inceeeeeel
aug. 6. 15:02
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

19.

Miért nem kéne senkinek.

Én pl imádom az un saláta puncit.

Imádom a csüngő, lógó, lafagyos puncit.

Nagyon szeretem nyalni, szopni. Sajnos ritkán jutok hozzá ilyenhez.

Nem vagyunk egyformák.

aug. 6. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!