Luxus lett a kávékapszulás kávé fogyasztása?
Figyelt kérdés
Több helyen olvasom, ahol az infláció/spórolás a téma hogy többen említik elhagyták a kapszulás kávét.
Én a piacról szerzem be, van hogy találok közeli lejáratút 6-700 ft/doboz vagy max 1000ft-ért, ami elég nekem 4 napra.
Tényleg luxus lett?
Ma vettem akciós almát, 399ft/kg
4 közepes méretű volt 400ft. 100ft darabja, akkor az akciós alma is luxus lett?
2023. jún. 15. 14:17
1/45 anonim válasza:
A kapszulás kávé eddig is luxus volt, mert ár-érték arányban penzkidobás volt.
2/45 anonim válasza:
A kapszulás kávé csak felesleges élvezeti cikk, míg az almában lévő vitamon fontos a szervezet számára.
3/45 anonim válasza:
Napi 2-3 kávét iszok, így a kapszulás kerülne havonta 9600-15000 forintba. Ennyit nem vagyok hajlandó kávéra költeni. Nem mondom, hogy luxus, de sok.
4/45 anonim válasza:
Luxusnak is tűnik, meg rossz is. Van egy szinte vadonatúj kapszulás kávéfőzőm, pont azon jár mostansg a fejem, hogy mit kezdjek vele. Tschibo, mert nekem nem kell.
6/45 anonim válasza:
Én kapszulás kávét csak szálláshelyen ittam, otthonra nem kell, ott meg benne van a szállás árában.
7/45 anonim válasza:
5 Nincs képem pénzt kérni érte, mert tudom, hogy nem egy minőségi kávét csinál, és senkinek nem akarok kárt okozni vagy becsapni.
8/45 anonim válasza:
Eddig is luxus volt, csak a tehetosebbeknem meg se erzik hogy mennyit von le a kave ara…
9/45 anonim válasza:
Semmilyen átlagos háztartási cikk nem luxus.
Akinek a kapszulás kávé luxus, az keressen jobb bevételi forrásokat, mert valamit nagyon benézett.
10/45 anonim válasza:
Mintha magyarorszagon olyan jol lehet keresni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!