Akik ilyen mentalitással rendelkeznek hogy is gondolják ezt?
Figyelt kérdés
Az emberek jó része már játszik a gépén, konzolján akármin. És vannak akik úgy állnak hozzá hogy "gyerek vagy, a gyerekkor nem ezzel kéne teljen" meg "kamasz vagy, a kamaszkor nem erről szól" aztán pedig "huszonéves vagy, a huszonéves kor nem erről szól". Akkor mégis mikor játszon az ember? Idősebbeknek meg már nincs annyi ideje mert tele vannak kötelezettségekkel, mégis mikor játszon az ember ha nem amikor még nincs tele felelősséggel és ráér? Egyébként is, 6-8 óra játék mellett is lehet szociális életet élni, nem mindegy ki mivel tölti a szabadidejét? Gyerekként én is kb játékfüggő voltam, meg tiniként is de már annyira nem élem 23 évesen. Játszottam 12 órákat is, manapság is szoktam ha semmi dolgom bár ez ritka.2023. jún. 13. 22:01
11/19 anonim válasza:
6-8 óra játék naponta?
Az már egészségügyileg is gáz szerintem
12/19 anonim válasza:
A legtöbb ember nem tudja azt elviselni, ha valaki másképp él, mint ahogy ő azt jónak tartja. Pont ezért nem kell a mások véleményével foglalkozni.
Ha neked az a jó, hogy naponta 6-8 órát játszol a gépeden, akkor tedd azt. A te dolgod.
13/19 anonim válasza:
Válaszd inkább a sohát :) A legrosszabb hobbi. De komolyan. Minden jobb ennél. Például valami sport, mert abban pár óra után úgyis elfáradsz, ha nem előbb. Vagy valami művészet, zene, mert ahhoz is koncentrálni kell, abbahagyod pár óra után. Igen, még a telefon nyomkodás is jobb, mert ha bármi van, le tudod tenni azonnal. A játékot nem, mert vagy nem lehet megállítani, vagy azonnal szét kell lőnöd valakit, vagy a kocka haverjaid megsértődnek rád, ha szünetet tartasz. El sem fáradsz, mert nem kell gondolkodnod, nem végzel fizikai aktivitást, tényleg lehet felkeléstől lefekvésig csinálni. Emiatt ment tönkre a kapcsolatom, a játékfüggő exem miatt, aki nem foglalkozott velem és nem bírt ki 5 percet sem játék nélkül. Nem azt mondom, hogy én sosem játszottam, én Simseztem, el lehet vele lenni, de az legalább kreatív játék, de nem ment más rovására és nem tudnék akár csak 6 órát is játszani. Ne legyél büdös kocka és kész, nem nehéz...
14/19 anonim válasza:
En 40 evesen is jatszok napi 8 orakat, gyerekkorom ota utalok emberek kozott lenni, igy legalabb elfoglalom magam
15/19 anonim válasza:
Ez addig nem gáz, míg mellette vannak szociális kapcsolataid.
Én is a gép előtt ülök 8-9 órát (nem teljesen munka ügyben, mert még nem hoz pénzt), de emellett eljárok szórakozni is, haverokkal sörözni, kávézni a barátnőimmel, stb. sétálok, amikor kedvem van túrázok, nem bezombulok...
16/19 anonim válasza:
Azért egy másfél éves gyereknek még nagyon nem ilyenekkel kéne játszani. Labdával, autóval, babával. Nem telefonnal
17/19 A kérdező kommentje:
Amikor csak tehetem lemegyek edzeni a terembe, művészetekhez nem vagyok elég hópihe szóval nincs hozzájuk érzékem. Bulizni nem szeretek, alkoholt nem iszom.
2023. jún. 14. 14:56
18/19 A kérdező kommentje:
Egyébként nem kompetitív játékokkal játszom hanem singleplayer rpg-kkel, sokszor retró játékokkal, szóval bármikor meg tudom állítani.
2023. jún. 14. 17:46
19/19 anonim válasza:
A mai jatekok olyanok mint regen a konyvek, annyira jók, hogy nem lehet letenni oket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!