Az normális, hogyha unatkozom, akkor kérdéseket teszek itt fel?
Figyelt kérdés
De nem trollkodok, hanem igazi kérdéseket írok ki olyan dolgokról, amik engem foglalkoztatnak. De mindenféle témában :D
Most úgyis unatkozni fogok még 3 órán keresztül, ha látsz új kérdést, 90%, hogy én írtam ki :D
2023. jún. 13. 15:14
1/9 anonim válasza:
Nem normális, de átérzem. Bár én unalmamban válaszolgatok
2/9 A kérdező kommentje:
Ja válaszolgatni is szoktam
2023. jún. 13. 15:16
3/9 anonim válasza:
Én is inkább unalmamban válaszolgatok. Nem normális az se, amit te csinálsz, de az se, amit én.
Egyébként meg tök mindegy ki mivel üti el az időt. Mindenki azt csinálja szerintem, amihez kedve van. Ameddig nem trollkodsz, nincs baj.
4/9 anonim válasza:
Inkább keress valami más elfoglaltságot.
5/9 anonim válasza:
Most mondjam, hogy nem normális, amikor én is ide irkálok? :D
Én viszont munka közben csinálom. Időnként kell egy kis szünet az agyamnak, akkor jövök fel egy röpke időre.
6/9 anonim válasza:
Szerintem ez már függőség, számtalan egyéb más terüleenn, ami érdekes lehet.
8/9 anonim válasza:
Én unalmamban gyk-t nyomok, meg az ai-jal beszélgetek. Normális.
9/9 anonim válasza:
Én kérdéseket válaszolgatok meg itt, ha unatkozom. Szerintem ez is normális, meg te is normális vagy, hogy kérdéseket teszel fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!