Hány éves kortól fogadható el a szexuális élet?
10: Hát persze, közben a környezetedben beszélik hogy ezt most járatják be.
Azt gondolod mindenki vak. :P
#9 nincs is szebb es erkolcsosebb mint a vallas, a hagyomanyok es erkolcsosseg. (Mozes elso konyve, 19. fejezet)
Itt van peldaul a Biblia ezen szep versei amelyben ket vallasos es erkolcsos lany megeroszakoljak a sajat apjukat es gyerekeket szulnek. Ahhh, erkolcsos idok.
30 Lót pedig felméne Cóárból, és letelepedék a hegyen, és vele együtt az ő két leánya is, mert fél vala Cóárban lakni; lakozék tehát egy barlangban ő és az ő két leánya.
31 És monda a nagyobbik a kisebbiknek: A mi atyánk megvénhedett, és nincsen a földön férfiú, aki mi hozzánk bejöhetne az egész föld szokása szerint.
32 Jer, adjunk bort inni a mi atyánknak, és háljunk ő vele, és támasszunk magot a mi atyánktól.
33 Adának azért inni bort az ő atyjoknak azon éjszaka, és beméne a nagyobbik, és hála az ő atyjával, ez pedig semmit sem tuda annak sem lefekvéséről, sem fölkeléséről.
34 És lőn másodnapon, monda a nagyobbik a kisebbiknek: Ímé a mult éjjel én háltam atyámmal, adjunk néki bort inni ez éjjel is, és menj be te, hálj vele, és támasszunk magot a mi atyánktól.
35 Adának azért azon éjszaka is az ő atyjoknak bort inni, és felkele a kisebbik is és vele hála; ő pedig semmit sem tuda annak sem lefekvéséről, sem fölkeléséről.
36 És teherbe esének Lót leányai mindketten az ő atyjoktól.
37 És szüle a nagyobbik fiat, és nevezé annak nevét Moábnak; ez a Moábiták atyja mind e mai napig.
38 A kisebbik is fiat szüle és nevezé annak nevét Benamminak. Ez az Ammoniták atyja mind a mai napig.
Fogadjuk el, hogy legtöbbünk első szexuális élménye összeköthető a középiskolás évekkel, ami átlagba így 15-17 év.
Az a fontos, hogy mindkét fél késznek érezze magát rá és védekezzetek.
Akik még itt jönnek a 20+-al legalább önmagunnak ne hazudjanak.
A 70-80as években a 20 éves lányoknak legalább már 1 gyerekük volt.
Legalább a mai fiatalok okosabban védekeznek.
Jogilag nagykorúságtól (most hogy mennyi a beleegyezési korhatár, azt meg lehetne vitatni, hogy jó-e az úgy, szerintem nem), agyilag van, aki soha nem elég érett rá.
Illetve vannak olyan betegségekkel élő emberek, akiknek tényleg soha nem kellene nemi életet élni, mégis vannak olyan férgek, akik visszaélnek az ilyen emberek állapotával.
Szóval ha eltekintünk a jogi korlátoktól, akkor egyénenként nagyon eltérő.
8 igen erre vagyok kíváncsi. Akkor mégis csak normális?
Amúgy valami statisztika nincs erről?
Statisztikák.
Szerintem nem a kor számít, a hogyan az sokkal fontosabb. Mert elvesztheti valaki 16 évesen is, ha utána azzal a sráccal még évekig lesz együtt. Emellett megtanulja azt, hogy miket szeret ő és a másik, türelmesek egymással és szeretettel gondol vissza az első alkalomra.
De elvesztheti valaki 22 évesen is félrészegen egy buli kellős közepén, ahol még a másik nevét sem tudja, erőszakos, durva és csak egy gyors menetnek tekinti az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!