Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jogosan unom már ezt? (többi...

Jogosan unom már ezt? (többi lenn)

Figyelt kérdés
Anglisztika szakos vagyok, ha valakink megmondom, mit tanulok, első kérdés, tanár akarok-e lenni. Nem győzöm hangsúlyozni nekik, hogy őket tanárszakon oktatják. Jogosan várok el másoktól alapfokú tudást vagy legalább a guglizás készségét? Pláne, hogy mindenki tudja, hogy sajnos kevés a fizetésük és társadalmilag sincsenek megbecsülve.

2023. jún. 9. 19:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Mi szeretnél lenni?
2023. jún. 10. 10:40
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

"Egyik kedvenc kérdésem volt, hogy anglisztikán teljesen angol nyelven vannak-e az órák? Mit gondolnak az emberek, szuhaéliül?"

Miért ne lehetnének magyar nyelven elméleti órák? Milyen szuhéli te nagyokos??? Egy programozó sem csak programnyelveket ír minden órán, hanem vannak elméleti órák is. Mi a francot nem lehet ezen a kérdésen felfogni?

Mégis milyen gyakran szegezik hozzád a kérdéseket, hogy ennyire idegesít? Havonta egyszer?

Ha azt a kérdést teszem fel, hogy mivel foglalkozhat egy anglisztika szakon végzett, arra is a szuhélis baromságodat mondod gondolom. "Szerinted mivel, szuhéli nyelvel". Nagyjából ennyire sötét a reakciód.

Itt az a valódi gond, hogy buta

vagy! Nem érted a kérdést sem...

2023. jún. 11. 12:16
 23/27 A kérdező kommentje:
HR-es szeretnék leni vagy turizmusban dolgozni, esetleg marketingben (igen, lehetséges). Semmi köze nincs a tanításhoz.
2023. jún. 11. 13:42
 24/27 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam kérdezni, hogy milyen munkakörökre készít fel az adott szak.
2023. jún. 11. 15:21
 25/27 A kérdező kommentje:

#24, ez is sokkal udvariasabb, mint konkrétan kérdezni.

Sőt, rosszabb, ha nemet mondok a tanáros kérdésre, az illető, mint egy marketinges, affelé győzköd. Könyörgök, Magyarországon nem legális, ha én választom ki a saját szakmám?

2023. jún. 11. 15:27
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Mit lehet erről ennyit beszélni...
2023. jún. 11. 15:49
 27/27 anonim válasza:
12%
Melyik egyetemre jarsz? Hanyadik evfolyam? en is anglisztikas vagyok
2023. jún. 12. 03:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!