Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért bűn, ha valaki megemlíti...

Miért bűn, ha valaki megemlíti, hogy az utóbbi időben a férfiakat nagyon durván elnyomják?

Figyelt kérdés

Ha egy multinál egy nő bejelenti, hogy Gipsz Jakab negzaklatta, akkor abban a percben szűnik meg a munkaviszonya. Nekem rémlik valami ártatlanság védelme nevű lózung, nem tudom hogyan egyeztethető ezzel össze.

Több orvosnál, fogorvosnál vártam órákat a megbeszélt időpont ellenére, mert nők estek be időpont nélkül. Természetesen nekik sűrgősebb.

Nem egy munkahelyen a nők munkájának a jelentős részét a férfi kollégák végzik el.

Konkrét eset: Mancika kész a feladat?

Mancika elrohan bőgni.

A kolléganők nekiesnek a főnöknek, hogy egy állapotos nővel hogy lehet így beszélni.

Mikor mondta, hogy állapotos?

Hogy képzeled, hogy mondta volna még nincs túl a három hónapon.

Mi azon a felháborító, hogy rákérdeztem, hogy hol tart?

Dehát állapotos..

2023. jún. 9. 08:50
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

"De attól nem lesz valaki pszichopata, hogy hülye és agymosott droid.."

Nem is, a pszichopata adja a birka szájába, amit mondani kell. Rupert Murdoch a pszichopata, a 888-os idióta meg, aki fél a nemváltó ovisoktól a birka.

(A pszichopatát én úgy értem, hogy empátiára, együttérzésre, megbánásra képtelen érzelemmentes egyén.)

2023. jún. 10. 19:53
 32/37 anonim ***** válasza:
83%

Valóban.. az utóbbi fél évben nagyon sok óvodás váltott nemet, nem is értem.. az ilyesmi jellegű politika miért tud működik. (Vagyis igazából talán de, mert úgy könnyebben lehet valakit irányítani, ha adsz számára egy bábképzetet amit lehet gyűlölni.)

Ebben egyetértünk.

2023. jún. 10. 19:57
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Na de látod, ez megy mindenhol. Milyen fehér embert hagytak ott az út szélén szenvedni, mert fehér? Én a Telexet követem, de ott is folyamat megy a röhögés a nemi erőszakos kérdéseken, a lövöldözéseknél ha színes megy a "bezzeg bevándorló/fekete", ha fehér egy qrva szó nincs arról, hogy el kéne zárni őket, már megint fehér ember okoz halált.
2023. jún. 10. 20:02
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát annak amire én gondoltam, hogy bizonyos esetekben mekkora hírverést kap némelyik ügy, az olyan országban fordul elő, aminek nem az egész politikája a gyűlölet kampányra épít. Nálunk szerintem merőben más a helyzet.

Azért aki tud nevetni a nemierőszakos dolgokon annak is elég szar lelkülete lehet.

2023. jún. 10. 20:09
 35/37 A kérdező kommentje:
Igen. Most kirészleteztétek, hogy tabu az állításom, de nem indokoltátok
2023. jún. 12. 07:48
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

#35: nem, leírtuk, miért nincs igazad. Vagy egyszerűen nem érted, mit jelent a "tabu" szó.

És nem érdekel, mit küldözgetsz privátban: az egy példa, Te az alapján általánosítasz. Egy általános kijelentés cáfolatára elég egyetlen ellenpélda, amit ha Te ignorálsz, az téged minősít.

2023. jún. 12. 08:29
 37/37 A kérdező kommentje:

Egy pontban értünk egyet: amit ír az mindenkit minősít.

De legalább ebben egyet értünk.

2023. jún. 13. 07:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!