Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért bűn, ha valaki megemlíti...

Miért bűn, ha valaki megemlíti, hogy az utóbbi időben a férfiakat nagyon durván elnyomják?

Figyelt kérdés

Ha egy multinál egy nő bejelenti, hogy Gipsz Jakab negzaklatta, akkor abban a percben szűnik meg a munkaviszonya. Nekem rémlik valami ártatlanság védelme nevű lózung, nem tudom hogyan egyeztethető ezzel össze.

Több orvosnál, fogorvosnál vártam órákat a megbeszélt időpont ellenére, mert nők estek be időpont nélkül. Természetesen nekik sűrgősebb.

Nem egy munkahelyen a nők munkájának a jelentős részét a férfi kollégák végzik el.

Konkrét eset: Mancika kész a feladat?

Mancika elrohan bőgni.

A kolléganők nekiesnek a főnöknek, hogy egy állapotos nővel hogy lehet így beszélni.

Mikor mondta, hogy állapotos?

Hogy képzeled, hogy mondta volna még nincs túl a három hónapon.

Mi azon a felháborító, hogy rákérdeztem, hogy hol tart?

Dehát állapotos..

2023. jún. 9. 08:50
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
44%
9-es! Édesburinak nagyon is igaza van.
2023. jún. 9. 10:41
 12/37 anonim ***** válasza:
27%
Például miben?
2023. jún. 9. 10:51
 13/37 anonim ***** válasza:
57%

Mihez csatlakozom én?

Semmi olyan marhaságra nem helyeseltem amit írt a kérdező. Aki pedig nem látja, hogy sajnos van igazság abban amit írtam az valamit nagyon rosszul lát. Bár nyilván nem ennyire sarkított incel szinten, mint itt élő szokták adni, de attól még van. 😞

2023. jún. 9. 10:53
 14/37 anonim ***** válasza:
80%
Írjátok le akkor konkrétan, hogy miről van szó. Miben vagytok elnyomva.
2023. jún. 9. 10:55
 15/37 anonim ***** válasza:
95%

Az artatlansagot lehet vedeni, ha meg megvan... Artatlansag VELELME...

A Mancikas sztori nagyon gyenge.. Ezt te talaltad ki?

2023. jún. 9. 15:41
 16/37 anonim ***** válasza:
83%
Incelalert
2023. jún. 9. 18:09
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig várom, miben éri hátrány az urakat.
2023. jún. 9. 21:28
 18/37 anonim ***** válasza:
33%

"Még mindig várom, miben éri hátrány az urakat."

Semmiben nem éri őket hátrány, csak a férfiak imádnak mártírkodni

2023. jún. 10. 15:50
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
De azért ez milyen gyávaság már. Állítani valamit, aztán otthagyni a kérdést. Mostanra már mra fórumokról is össze lehetett volna kaparni valami szemetet, de ez...
2023. jún. 10. 15:56
 20/37 anonim ***** válasza:
6%

Engem személy szerint nem ér hátrány emiatt és más dolgokra gondoltam, mint amit a kérdező hablatyolt, így nem hiszem, hogy nekem kellene ezt megválaszolni.

Én például a média hatására gondoltam az emberek életére elsősorban, hogy lassan már csak akkor leszel valaki, ha nem vagy fehér és nem vagy heteroszexuális, ellenkező esetben senkit sem érdekelsz kb.

De jeleztem azt is, ez például egy munkaerőpiacon nincs jelen.

Ennyi.

Ez nem gyávaság, csak nem akartam más valótlan agymenését tovább futtatni, főleg úgy, hogy egyet sem értettem vele.

2023. jún. 10. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!