Miért nemzenek halált az emberek?
Ez depresszió nálad.
A Kontroll Csoportnak volt egy száma:
Anyád az ítélet végrehajtó,
megszült és halálra ítélt...
2#
Pontosan.
9#
Ez nem válasz a kérdésre,én nem vágytam megszületni,és meghalni sem vágyok,és mivel ez a kettő egymás negatívja,elkerülni csak a nem megszületett tudja.
Nem értem, aki azzal jön, hogy minket is megszült valaki. Én nem kértem ezt, hanem a szüleim akartak gyereket, pedig szegények voltak és egyáltalán nem volt jó ötlet. Nyilván ha már megszülettem, akkor kihasználon az életemet és igyekszem boldog lenni. De ehhez nekem nem kell gyereket vállalni és átadni a sok nehézséget, amivel jár. Amúgy is az emberek nagy részének nem kéne szaporodnia, mert csak pusztítják tovább a bolygót.
Ennyi betanított gyári munka sem lesz 30 év múlva, szóval nem tudom mit fog dolgozni a sok egyszerű átlagember, miből fognak élni. Ebbe senki nem gondol bele, pedig már most a technológia elég magas szinten van ahhoz, hogy egy csomó munkakört ki tudnak váltani vele. Én 25 évesen is aggódok emiatt, hogy miből fogok tudni megélni, nem lennék a most születők helyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!