Aki nem akarja hogy írjak neki az miért mondja azt, hogy írhatok, ha rákérdezek? (Maximum hozzátéve hogy csak ritkán nézi az üzeneteit nem fog túl gyakran válaszolni)
Az emberek sajnálatos módon nem tudnak egyenesek lenni.
Vicces, de most kicsit ebben a helyzetben vagyok.
Lett szólva, hogy csörgessem fel az illetőt mielőtt pánikrohamom lenne, csak nyugodtan tegyem, mert segíteni akar.
Na itt volt a helyzet és elő is dominálni is kezdett az Alexitimia-m, hogy mivel nem épp jött segíteni, jobb ha nem mondok semmit, akkor kevsbé fáj, meg be is akadtam, hogy amikor jön, nem fogok bírni beszélni az Alexitimia miatt.
Én totál fix biztosítottam az ismerőseimet, hogy kajak hívhatnak, Én fel is keltem az ilyen ismerpseimhez, mert tudom mekkora szopó a pánikroham főleg, hogy csak komoly bajkor hívtak.
Én ha nem is akarok beszélni valakivel megmondom, hogy ne haragudj de most nem, vagy amikor az Alexitimia beüt, akkor is mondok annyi, annyit kicsikarok Magamból, hogy most nem.
Nem értem mit kell hazudgálni, vállalni kell a tiszta igazat, ennyi.
Szerintem így korrekt, hogy megmondom, ha fáj, akkor is.
Az is lényeges, hogy mennyit írsz, mikor és mikkel kapcsolatban.
Attól, hogy "engedélyt adnak", bizonyos határokon belül kell maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!