Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan ismerősöd, vagy...

Van olyan ismerősöd, vagy éppen te, aki nagyon ritkán lép be a Facebookra és a messenger üzeneteit is ritkán olvassa?

Figyelt kérdés
Milyen időközönként, 1 hét, 1 hónap, még ritkábban?
2022. márc. 14. 21:10
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Van.

Facebookot egyáltalán nem használja.

Messengeren munka után szokott fent lenni

2022. márc. 14. 21:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Van, de egyáltalán nem használom..
2022. márc. 14. 21:18
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Én. Telómon nincs facebook app, messengerre napi néhányszor lépek fel. Sokkal hatékonyabban tudom beosztani az időm így.
2022. márc. 14. 21:19
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Én. Két profilom van, az egyiken egy fiút szoktam stalkolni, a másikon meg a kapcsolattartás megy pár ismerősömmel meg a munkahelyi teammel, de egyáltalán nem érdekel a fész, tehát ha ezek miatt nem lenne szükségem rá, akkor hetekig fel se mennék.
2022. márc. 14. 21:25
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
November óta inaktív a Facebook fiókom. Azért csak inaktív, mert a Messengerre szükségem van kapcsolattartás miatt.
2022. márc. 14. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Évente egyszer nézem meg
2022. márc. 14. 21:30
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Facebookom fuggesztve van , akkor lepek be ha valakire vagy valamire ra kell keresnem. Nincsenek ismeroseim hiszen csak beszelgetni hasznalom 1-2 emberrel.
2022. márc. 14. 22:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én kb. 2 évvel ezelőttig ilyen 2-3 hetente léptem csak fel, telefonra se volt leszedve az app, mert minek. Azóta napi szinten vagyok fent de csak a tesómmal szoktam nagy ritkán beszélni meg egy csajjal napi szinten, a többiek számára nem is látható, hogy mikor vagyok bent.
2022. márc. 14. 22:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
FB-re talán 2-3 hetente nézek már csak fel, Messenger-t használom nagyjából mindennap, néha ritkábban. Egy valaki van, akivel egész rendszeresen beszélgetünk, pár ismerőssel pedig elvétve csak.
2022. márc. 15. 11:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!