Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most, hogy ilyen drága lett...

Most, hogy ilyen drága lett minden, hogyan vesztek meg nagyobb dolgot, amit már esetleg évek óta tervezgettek?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt, autó, lakás, ilyesmi. Mostanában egy használt kocsi annyi, mint régebben egy új autó volt. Az ingatlan árak még durvábbak. A megélhetés is minimum a duplája lett, tehát még gyűjtögetni is marha nehéz, vagy épp lehetetlen.

Ki hogy viseli, illetve hogy oldja meg?

2023. jún. 3. 13:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Lol, én mérnök vagyok, mégsem keresek sokat. Nem azért, mert szar vagyok, hanem mert kutatok. Inkább legyek csóró, mint kiégett.
2023. jún. 3. 19:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Én sem mérnök, sem kiégett, sem csóró nem vagyok. Miért kéne ezek közül bármelyiknek is lenni?
2023. jún. 3. 19:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Mert prostituáltnak lenni snassz
2023. jún. 3. 19:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Fuhh srácok, elég alacsony a színvonal.
2023. jún. 3. 20:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Igazából dühít a helyzet.

Mi azok az átlagemberek vagyunk, akikröl beszélsz, a férjem dolgozik, én itthon vagyok most a második gyerekünkkel gyeden.

Otthonunk szerencsére van, mert évekig külföldön gályàztunk és még jó idöben költöztünk haza, de kell rajta ezt-azt megcsinálni, na ez egyre lassabban halad, pedig azt hittük, ekkorra már megleszünk vele. De a francokat, egyre kevesebbet tudunk félretenni, és az kevesebbet ér, pedig brutál módon spórolunk, de akkor is, mintha semmit nem érne a pénz.

Na új kocsit pl. el sem tudom képzelni, mikor és hogy fogunk venni, pedig már 12 éves a mostani is. De amúgy ha havi 100 ezret félrerakok csak(!) kocsira, ami családos àtlagemberként azért abszurd, akkor is évekbe telik összespórolni. De kocsira nem is tudnánk ennyit félretenni. És akkor még ott a ház, a kert, a gyerekek...

2023. jún. 8. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!