Péntek délután - vége az egész hetes gürizésnek, szemét főnökök uralmának és munkavállalók vegzálásának, a tortúrának hogy dolgozni kelljen. Ti is várjátok a következő 2 napot?
Figyelt kérdés
2023. jún. 2. 18:01
1/8 anonim válasza:
én 24/72 ben dolgozom, ugy hoyg nekem a péntek nem jelent semmit
2/8 anonim válasza:
Nekünk a szombat is munkanap, így nincs mit várni.
3/8 anonim válasza:
Azért a többség dolgozik hétvégén is, vagyis tudod van beosztás és mindenkinek másik napra esik a szabadnap.
4/8 anonim válasza:
Drága Ember!
Én minden pentek delutan feltamadok, és minden vasarnap este meghalok. Mint a főnix banyek.
Vartam-e?
Szerinted? 🤣
Há mint a megváltást....
5/8 anonim válasza:
Nekem is mindegy a hétvége, mindég dolgozok és mindég pihenek. A home office szépségei.
6/8 A kérdező kommentje:
Abban semmi szépség nincs, hogy nem választod külön a munkát es a magánéletet. Párommal iszonyatosan kiakadunk egymásra, ha péntek délutántól hétfő reggelig akár csak 5 percnél több idő is munkával kapcsolatos téma vagy tevékenység lenne
2023. jún. 2. 18:56
7/8 anonim válasza:
Nekem8. Szombat, vasarnap is melo. Most hetfo, kedd lesz a hetvege
8/8 anonim válasza:
Várom, de sajna tudom, hogy mindig-mindig folyt. köv. lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!