Szombat délután és vasárnap délután között miért képtelenek az ismerőseim visszaírni nekem mindig?
Figyelt kérdés
Ebben az időszakban mindig teljesen bekattanok, és ilyenkor képes vagyok emiatt elkezdeni a pokolba kívánni őket meg ilyenek, amiért nem írnak2022. okt. 23. 10:14
1/18 A kérdező kommentje:
Meg hát a szívem egészségére is rámegy mindig ez
2022. okt. 23. 10:15
2/18 A kérdező kommentje:
Egyszer a mentő visz el a Messenger miatt
2022. okt. 23. 10:15
3/18 anonim válasza:
Esetleg családi program? Dolgoznak a kertben és nem neteznek? Beteges dolog elvárni bárkitől, hogy azonnal válaszoljon neked.
4/18 A kérdező kommentje:
Nem azonnal de fél nap alatt azért csak vissza lehetne. Meg egy nap alatt
2022. okt. 23. 10:19
5/18 A kérdező kommentje:
A fél nap eltelik úgy vasárnap hogy a kutya se ír vissza elegem van ebből
2022. okt. 23. 10:21
6/18 A kérdező kommentje:
Kellene valami normális ismerős nekem
2022. okt. 23. 10:21
7/18 anonim válasza:
Valószínűleg mert van saját életük és nem vagy nekik annyira fontos, hogy ilyenkor veled foglalkozzanak.
8/18 A kérdező kommentje:
Pont ez megy az egészségemre rá már hogy senkinek se kellek
2022. okt. 23. 10:23
9/18 anonim válasza:
A szombat délutántól vasárnap estig terjedő időszak a magánéleté: a családé, illetve a nagyon közeli rokonoké, nagyon bizalmas ismerősöké.
Ne zavarj senkit ebben az időszakban, ugyanis szemmel látható, hogy egyik csoportba se tartozol bele, és csak zavarod őket.
Mit írjanak, hogy hagyjál békén, a családommal vagyok? Inkább nem írnak semmit teljesen jogosan.
Ne nyüstöld őket, mert akár harag is lehet a vége, ha nem veszed észre magad. A privát időben való zaklatást senki nem veszi jó néven.
Hétfőtől újra a rendelkezésedre állnak majd, mert az közösségi idő. A privát időt pedig tartsd tiszteletben.
10/18 anonim válasza:
Én családos emberként péntek délutántól hétfő reggelig rá se nézek a messengeremre. Akinek ez nem tetszik, így járt. Ha valami egetverően fontos dolog van akkor meg ott van a telefon. Nem kell velem kapcsolatot tartani. Van elég normális barátom aki ezt el tudja fogadni. Pukkadjon meg az akit ez zavar! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!