Vekony (50kg alatti) nők milyen kellemetlenseg ért benneteket az alkatotok miatt?
#2 sokan kérdeztétek privátban, hogy hány kiló vagyok?
46 kg vagyok, de valahogy jól érzem magam a bőrömben, ha kövér lennék, azt is elfogadnám, nyilván edzenék, de szeretném magam...
Nálam betelt a pohár, csesztettek sokat, aztán már nem vagyok mérges senkire, de még azokra sem, akik bántottak.
Ez adott egy lelki békét.:)
Hormonproblémád, betegség vagy gyógyszer miatt vagy túlsúlyos? Ha nem, akkor okold csak saját magad azért, hogy ilyen súlyú vagy.
Az mit jelent, hogy normál súlyú voltál? Hány centihez hány kg voltál akkor? Kétlem, ha tényleg normális súlyod volt akkor, akkor úgy csúfoltak volna, hogy dagi. Vagy csak plötyi voltál, izomtalan, és lehet, hogy ez így ronthatta az összképet.
"Én egy b.asztatást sem hallottam még vékonyakra a suliban."
Lehet, de vajon ezt kikre szokták mondani? "Csak a kutyák játszanak a csontokkal."
163 cm és 60 kg voltam és emiatt dagadtoztak. Bár tény, hogy mindegy volt nekik csak valamivel bántsanak másokat, ez feszkó levezetés.
Ilyet csak neten olvastam. Az én időmben (2002-2015 között jártam általános és középiskolába) a vékonyak szexik voltak, a normál vagy telt alkatúak undorítóak.
Igen, ez normál alkat, max 5 kg súlyfelesleggel.
A 2000-es évek elején volt nagyon népszerű J.Lo, Beyoncé és ők se nádszál, csontváz vékonyak voltak.
Szóval, a múltban ért traumáidat nem tudtad feldolgozni, ezért most, ahogy neveztek akkor téged, azt most valósággá tetted.
Szerintem inkább keress fel egy jó pszichológust, mert te emiatt vagy kövér, hogy frusztrált vagy, és emiatt eszel össze-vissza minden szemetet.
Sovány, piszkafa, anorexiás, gebe, gizda, bottal sem piszkálnám meg, stb.
Gyerekkoromban meg a szüleimet cs.szegették, hogy éheztetnek.
Most 169 cm vagyok, épp 48 kiló - kevés, 6-tal kevesebb, mint a normális súlyom.
Beszólogatást nem kapok, viszont érzem, hogy gyengébb vagyok, mint 54-55 kilósan.
Hat évesen - bár fejben érettebb voltam a kortársaimnál, tudtam írni, olvasni, számolni 100-ig, átugorhattam volna az első osztályt is - nem nyilvánítottak iskolaérettnek, mert nem értem el a 20 kilót. Szegény anyámnak összesúgtak a háta mögött, hogy biztos nem törődik velem, pedig a lelkét kitette, hogy valami olyat tegyen elém, amit hajlandó vagyok megenni, csak nagyon válogatós voltam (illetve mai napig az vagyok, csak most már, hogy magamra főzök, bármikor csinálok olyan kaját, amit szívesen ennék).
Kamaszként már minden lánynak volt melle, csípője meg feneke, mikor én még mindig úgy néztem ki, mint egy szál fa. Elég sokat b.tattak is miatta, hogy biztos a hasam szappanozom, hátam habzik, meg ilyenek.
Fiatal felnőttként viszont nagyon népszerű voltam - de csak a fiúk körében. Nem, nem barátzónások voltak, a többségük részegen nyíltan elmondta, hogy nem tart vonzónak, nincs nőies testem, de amúgy jó fejnek tart, jó velem lógni. Ellenben a lányok - azok a lányok, akiket a barátaim vonzónak tartottak - meg folyamat kibeszéltek a hátam mögött, hogy tuti koplalok, vagy hánytatom magam, vagy drogozok.
Egyszer dolgoztam egy irodában, többnyire ülő életmódot folytató, túlsúlyos nők között. Amíg élek nem felejtem el azt a mennyiségű gyűlöletet, amit tőlük kaptam. Egyszerűen nem tudtam semmit jól csinálni a szemükben, de olyan dolgokon rágtak be, hogy én biztosan azért járok biciklivel dolgozni, hogy az orruk alá dörgöljem, hogy mennyivel fittebb vagyok. Nem b+, azért, mert gyakornok voltam, és a nyomorult BKV bérleten spóroltam!
Felnőttként, felnőtt társaságban ezek már nincsenek. Az egyetlen dolog, amit mindig megkapok, és sosem értek, az az, hogy miért elfogadott az én testalkatomat kritizálni, de ha egy túlsúlyos emberre mondanak valamit, az halálos bűn. Nekem simán lehet azt mondani, hogy egyek már meg egy hamburgert, de ha én erre azzal felelek, hogy te meg ehetnél egyel kevesebbet, akkor ki a bunkó? Meg az ilyen "kutyák játszanak csontokkal", meg úgy általánosságban, mikor közli, hogy rámférne egy kis hús. Oké, adsz a tiedből? Neked még ígyis maradna.
Nem is vagyok egyébként 50 kg alatti, 50-53 kg között mozgok a 174 centimhez. Igen, tudom, hogy ez sovány, nem, nincs semmi betegségem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!