Mit csináltok, ha szomorúak vagytok?
Belemerülök és élvezem, miközben mindent amit tudok megtanulok belőle. Ezzel küzdök az ellen, hogy elmúljon, hogy minél tovább kiélvezhessem és minél többet tapasztaljak belőle. De nagyon hamar elmúlik így is.
Sosem vagyok kedvetlen.
Sajnos ritkán vagyok szomorú, bár már annyira nem hiányzik mint régen.
Nálam ilyenkor 2 végkimenetel van:
vagy megélem a szomorúságot, és direkt szomorúbb zenéket hallgatok, vagy kimondottan olyant, amit akkor hallgattam, amikor rosszabb időszakom éltem.
vagy igyekszem megszüntetni az okot, ami a szomorúságom okozza. Ha ez nem megy, akkor olyan dolgokat csinálok, eszem, ami garantáltan felvidít. Például meghallgatom a kedvenc (vidám) zenéim, megnézek egy Brooklyn 99 részt, vagy valamilyen hasonló sorozatból egy epizódot, vagy vicces videókat, vagy elmegyek egyet sétálni. Vagy sütök valami finomat, vagy veszek valami egészségtelen/kevésbé egészséges, de finom dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!