Hogy viseled, ha bántanak amiatt, hogy nem felelsz meg a társadalmi elvárásoknak, "nem vagy normális"?
Figyelt kérdés
Ugye a "normális" élet ez:
Érettségi után mész egyetemre, elhelyezkedsz a szakmádban, építed a karrieredet, megházasodsz (hetero kapcsolatban), gyerekeid lesznek, közben dolgozol és egyre magasabb pozíciókat érsz el, sok pénzed lesz, jó, ha közben van valami hobbid is, amiben szintén sikeres vagy.
Ha ebből egyet is másképp csinálsz, b.aszogat a család, meg az idősebb emberek, közben te rosszul érzed magad, hogy nem vagy átlagos, hogy neked nem alakult papírforma szerint az életed.
Hogy viseled és hogy kezeled a károgókat?
2023. máj. 30. 13:48
11/17 anonim válasza:
A legtöbben próbálnak a normális felé közeledni, ezéet is találták ki a "baszgatást" hogy kellemetlen helyzetbe hozza azokat akik nem felelnek meg az elvárásoknak. Aztan vannak kevesen akik szarul érzik magukat de csak azért sem változnanak, meg vannak olyanok akik próbálnak harcolni ellene.
12/17 anonim válasza:
Egyik fülemen be, a másikon meg ki.
13/17 anonim válasza:
Én sikeres vagyok, nem baszogat senki.
14/17 anonim válasza:
Nem tudnak érdekelni az ilyen beszólások. Szerencsére nincs is sok belőle, azt a keveset meg olyan emberektől kapom, akiknek semmi köze az életemhez.
15/17 anonim válasza:
Teljesen, totál introvertált életet élek, nem/alig foglalkozom másokkal.
16/17 anonim válasza:
Lefosom, én így érzem magam jól. Nem vagyok se főnök, se valami tömegnek a példaképe vagy vezetője hogy ezzel foglalkoznom kelljen, de valószínűleg amúgy se tenném. Kevés emberrel vagyok igazán jóban, ők nem szólnak meg. Szüleim véleménye szintén nem érdekel, mert semmit nem tettek az asztalra, ugyanúgy mint én. A karrierépítés az meg megfelelő irányban és időben az én érdekem, és nem másé.
17/17 anonim válasza:
Mókásnak tartom. Kisgyerekek. :)) Én már felnőtt vagyok spirituálisan, nem zavar a gyermekek játéka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!