Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tisztelt felhasználok! Hány...

Tisztelt felhasználok! Hány alaklommal csináltál új profilt a gyakorikérdések.hu weboldalon?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy meguntad az oldalt és vissza jöttél, vagy téged töröltek ki valamiért. Anonim vagy egy becenévvel érdemes itt maradni.

2023. máj. 29. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Az ilyent sosem értettem... miért kellett volna új profilt csinálni, ha már volt egy és csak meguntam egy időre az oldalt? Ha visszajövök bejelentkezem a meglévő profillal és kész. Nem kell mindig új profilt csinálni.

Múltkor mondta valaki hogy küldött nekem facebookon képeket. Mondom ok, én nem kaptam meg. Aszongya pedig küldött az egyik profilomra.

Hát mondom nekem egy profilom van, arra meg nem jött semmi, nézze meg kinek küldte akkor...

Erre bambán nézett, hogy csak egy facebook profilom van?

Hát egy van, miért lenne több?

Mert mondjuk elfelejtetted a jelszót?

Miért felejteném el a jelszavam?? Ha meg mégis, akkor kérek újat! Miért kellene új profil egy elfelejtett jelszó miatt? Komolyan nem értem az embereket. Van 10 profiljuk, aztán már azt sem tudják mit hol adtak meg, melyikkel hol léptek be és aztán meg megy a sírás ha "feltörik" a fiókjukat. :D

2023. máj. 29. 18:37
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
"Tisztelt felhasználok!", erre elkezd tegeződni...
2023. máj. 29. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Kb. 4*.
2023. máj. 29. 20:41
 4/5 anonim ***** válasza:
85%
Ez az első és egyetlen fiókom, kb 15 éves. Anonimnak maradni jobb, több okból is.
2023. máj. 29. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez a második fiókom
2023. aug. 31. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!