Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Várhatok olyan új kérdést,...

Várhatok olyan új kérdést, vagy méginkább: teljesen eredeti megállapítást a Mesterséges intelligenciával kapcsolatban, amit mások még nem tettek meg?

Figyelt kérdés

Jót mosolyogtam Bill Gates Mesterséges intelligenciával, azzal kapcsolatos jövőnkkel kapcsolatos gondolatain. Régóta tudom, hogy Bill Gatesnek nemigen vannak eredeti gondolatai, meglátásai. Ő nem gondolkodó, hanem (könyv)olvasó, ezt ő maga sem titkolja. A Windows mások ötleteinek hatalmas tárháza ( ablakozás maga, fájltömörítés, víruskeresés. etc. etc.)

Ide viszont eredeti meglátásokat várnék.

Próbáljuk meg, aztán jöjjenek a hivatkozások a korábbi előfordulásokra!

#Mesterséges Intelligencia #eredeti kérdés #új gondolat #új állítás #új meglátás #nóvum
2023. máj. 29. 12:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Az én feleségem még nem vált el tőlem, "

Ez tényleg egy komoly érv.

Avagy ennyire súlytalan ill. jelentéktelen vagy, avagy csak sajnálatból van -még- veled.

Bill Gates csak csettintene neki és már ott is hagyna.

2023. máj. 30. 09:07
 12/13 A kérdező kommentje:

#11: A rejtett kérdés az lett volna, hogy miért vált el Melinda ...

de a kérdésemre még nem jött válasz.

2023. máj. 31. 13:32
 13/13 A kérdező kommentje:
#9: Kedves Michelson, Te értesz a mesterséges intelligencia témájához?
2023. máj. 31. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!