Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Érdemes elmenni Dr. Máté...

Érdemes elmenni Dr. Máté Gábor vasárnapi workshop - előadására? 30e forint a jegy.

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Első alkalommal tart dr. Máté Gábor egész napos eseményt MagyarországonA gyógyulás útjaicímmel: beszélgetések, workshopok és előadások sorával segíti, hogy elinduljunk a testi-lelki egészség felé vezető úton. A program három részből áll, melyek során a világhírű orvos különböző módokon mutat utat a belső változáshoz, miközben saját terápiás módszerébe is betekintést enged. Mi okozza a betegségeket valójában? Milyen hatással van a mai mérgező világ az egyénre és a társadalomra? Mit tehetünk azért, hogy elinduljunk a gyógyulás útján?

2023. máj. 26. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Nem. A rádióban hallottam reggel, egy forintot nem adnék érte.
2023. máj. 26. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Én biztos nem mennék, mert nekem nagyon áltudományos néhány elmélete, gondolom aki egyetért a nézeteivel, annak megérheti.
2023. máj. 26. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

NEM! Menj inkább egy pszichológushoz akit fizet is a tb-d, és akivel beszélhetsz is. Vagy ha ilyen belső megvilágosodás hívő vagy, akkor a neten is van éppen elég anyag amit tudsz olvasni/nézni ingyen.

Bár a te pénzed, ha úgy érzed hogy emberileg pont ő segítene, akkor menj nyugodtan (bár ha már kérdést kellett kiírnod róla, akkor gondolom alapból vannak fenntartásaid)

2023. máj. 26. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:
23%

Egyetértek a Gábor nézeteivel, de én csak akkor mennék el ennyiért ilyenre, hogyha gazdag lennék és támogatni szeretném az eddigi munkásságát.

Rengeteg előadása van youtube-on is, annál többre egy workshop-on se nagyon számítanék.

2023. máj. 26. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok a bizonyitatlan kamu, de tudja, mit lehet eladni. Nem.
2023. máj. 26. 21:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyjából megtalálod Utube-on is az előadásait.Ha abból kiszűröd a lényeget,az elég.A munka nagy része úgyis rád vár.Biztos hasznos lehet élőben is megnézni,de 30 ezret tuti nem adnék rá.
2023. máj. 28. 08:40
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
Nem erdemes, de lehet, hogy par napig fel leszel dobva, fizess, ha neked megeri. Egy nem tudomanyos korokben hires ketes szakember.
2023. máj. 28. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!