Mit csinálnátok, ha az életben egyetlen egy dolgot meg nem történtté lehetne tenni?
(Meg aki a szerelmi kapcsolatát tenné azzá, neki sincs garanciája hogy majd a következő(k) jobb lesz es nem rosszabb.)
Talán a gyerekkori traumáimat lilvidálnám amik miatt el van cseszve a felnott életem is
10es, azért szerintem csak azért nem kizárni valamit a múltból, mondván a jövőben is megtörténhet, elég fura gondolat. Ennyi erővle minek élsz, holnap úgyis meghalhatsz.
Pl én szívesen megnemtörténtté tenném, hogy átestem a COVIDon. Az ízérzékelésem 10-20%-a oda, csak erős fűszeres cuccoknak érzem az ízét azóta. 2 éve...
Persze, holnap is elkaphatom, de akkor az elmúlt 2 évem életminősége jobb volt, nyertem rajta 2 évet.
#11:
Igen nincs garancia hogy jobb lesz a következő szerelmi kapcsolat, DE attól még van olyan hogy az illető köszöni szépen de azt az egyet szeretné meg nem történtté tenni!
Jó példa lehet erre az a szegény nő akinek kinyomták a szemeit (link)!
Úgyhogy igen sok olyan párkapcsolat van amit sokan szeretnének meg nem történtté tenni (ki ezért, ki azért, embere válogatja).
De attol johet ehy masik bántalmazo neki is aki meg is öli vagy mashogy nyomoritja meg.
Ahol egy már betalált..
#15:
És ki mondta hogy nem jöhet? De jelen pillanatban HA megkérdezik akkor azt választaná amit éppen akar!
Ezt a kérdést szerinted inkább közvetlenül a halálunk előtt kellene feltenni, hogy lehessen válogatni az addigi rossz történések közül (hátha jön rosszabb is)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!