Mit csinálnátok azzal, aki elkezd fenyegetőzni amiatt, mert köhögtök a közelében vagy kifújjátok az orrotokat? Foglalkoznátok vele?
odamennek es diszkreten lekohognem :D
viccet felreteve, nyilvan, ha betartod a megfelelo ovintezkedeseket, konyokodbe/zsebkendobe kohogsz, szelloztetsz, kezetmosol, nem mesz emberek koze, ha TENYLEG beteg vagy, megfelelo tavolsagot tartasz, akkor nyilvan ez elmondhato neki, hogy nem kell tulaggodnia.
ha meg beteg vagy nyilvan neki van igaza.
nem tudja megkülönböztetni, már annyi karikó-féle laborhulladékot magába pumpált, hogy minden tüsszentés a veszedelmes kolerát hordozza magában...
agymosott, agresszív szektás hívőkkel nem szoktam foglalkozni, ha nagyon hangoskodik esetleg megmondom neki hogy pofa súlyba, senkit nem érdekel a sírása. olyankor általában elhallgat, ezekben se tartás se bátorság, ha lenne, nem ilyen rettegő lenne eleve.
én is allergiás vagyok, maszkot se hordok a kezdtek óta tavasszal, száll minden hülye pollen és még valami hülye műanyag is irritálja az orrom hegyét kívülről? kösz nem XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!