Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire illendő vagy sem az...

Mennyire illendő vagy sem az ilyen szerintetek?

Figyelt kérdés
Valakihez kellett mennem segíteni költözésben. Mint kiderült bzi az illető. A falon pcér férfiak orgia közben. Nő vagyok, nem zavar vagy ilyesmi, de én biztos leszedem ha jön vendég. Vagy a bzik nyíltan vállalják ezt és ez természetes náluk? Kicsit meglepett.
2023. máj. 23. 02:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mivel gondolom a saját otthona ezért természetes volt neki, hogy azok ott vannak amit meg tudok érteni, hisz én is úgy rendezem be a házam, ahogy nekem tetszik.

Ugyanakkor én ilyen "régimódi" hetero ember vagyok, de mégsem teszek ki sehova pucér nős képeket... Jó mondjuk most lett építve egy új bárpult ahova poénból kaptam egy ilyen naptárat, hogy meglegyen a kocsma hangulata. De ez is csak addig lesz ott amíg poénkodunk vele amikor jönnek a barátok.

Szóval engem nem is az zavar, hogy nős vagy férfis képek vannak a falon, hanem egyszerűen én ilyenekkel nem díszíteném a házat.

2023. máj. 23. 02:44
 2/4 anonim ***** válasza:
41%

Illendő? Hát ez jó kérdés. Én inkább arra lettem figyelmes, hogy a "bzi" jelző helyett miért nem tudtad a meleg, homoszexuális stb szavakat használni. Vajon ez mennyire illendő?

Amúgy gyenge kamu.

2023. máj. 23. 03:54
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Sok a beteg jah
2023. máj. 23. 05:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hetero autoszerelo bacsik muhelyeben miert kellett kisgyerekkent noket szettart labakkal meztelenul latnom?

Ennek mi koze lenne a homoszexualitashoz, hogy valaki meredek es tapintatlan?

2023. máj. 23. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!