Ciki ha nincs barátom 21 évesen?
Figyelt kérdés
Egyetem alatt alapszakon rengeteg mindent csináltam egyszerre. Nappali szakon tanultam, tanfolyamot végeztem és mind emelett dolgoztam is. Volt, hogy rámjött, hogy vágyom a kapcsolatra, de utána belegondoltam, hogy nem lenne időm egyszerűen azt normálisan fenntartani és ha ismerkedtem is egy illetővel egy idő után már nem írtam neki pont emiatt vagy lemondtam a megbeszélt találkozót a sérelmek elkerülése érdekében. Van egy álom szakmám ami miatt rengeteget kell tennem és idén mesterre is jelentkeztem, de egy kapcsolatot is szeretnék már...2023. máj. 20. 20:46
1/6 anonim válasza:
Nem ciki. Le kell szögezni az elején, hogy nem lesztek együtt sülve főve éjjel nappal mert fontos a suli, karrier építés.
Ha a pali meg érti akkor uccu neki.
2/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Bár én is tanultam volna, ahogy te, akkor most nem lennék 36 éves munkanélküli egyedül.
3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj nekem már kb 3 hónapja nem volt egy szabad hétvégém se nagyon a teendők miatt. Lehet kicsit túlzásba viszem
2023. máj. 20. 20:53
4/6 anonim válasza:
Dehogy ciki. Nem ciki. Én elkövettem azt a hibát hogy férjhez mentem fiatalo. Kétszer is....
5/6 anonim válasza:
Nekem meg 27 évesen sincs barátnőm. Sőt, soha nem is volt. Fasorba se vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!