Gáz az, ha 26 évesen már nincs egy barátom/barátnőm sem?
Nem gáz (nem kell azzal foglalkozni, hogy mások mit gondolnak, mert a "gáz" ilyen kontextusban merülhet csak fel).
37 éves vagyok, életem nagy részét én is így éltem le sajnos és most is ez a helyzet velem.
De miért veszítetted el a barátaidat?Elköltöztél?
Új barátokat is szerezhetsz, ne ülj otthon,mozdulj ki.
Köszönöm a válaszaitokat!
Hát az én helyzetem kicsit összetett, mert egyrészt zárkózott típus vagyok, nagyon nehezen alakítok ki kapcsolatokat.
Másrészt vidéken, egy nagyon kicsi városban élek,ahol a lehetőség ismerkedésre kb. egyenlő a 0-val. Tehát még az sem opció, hogy pl. beiratkoznék "xy" tanfolyamra vagy akárhova, mert nincs itt ilyesmi.
Régi barátságok felmelegítésén gondolkoztam már, de egyikükkel közel 3 éve nem beszéltem, a másik illetővel sem sokkal jobb a helyzet. Ezek nem költözés miatt értek véget, hanem mert ellaposodtak, vagy mert a másik félnek lettek új ismerősei.Szóval egyiknél sem haragban váltunk el, csak úgy vége lett a beszélgetéseknek és többé nem kerestük a másikat.
Remélem nem önsajnálatnak hat amit leírtam, mert nem annak szántam. Na meg ennyi idő alatt már valamelyest hozzászoktam a magányhoz, csak néha úgy rám tör, hogy pl. ilyen szép időben milyen klassz lenne valami program...és kíváncsi voltam/vagyok, hogy mások is kerültek-e hasonló helyzetbe, mi erről a vélemény, ilyesmik.
Én is ilyen helyzetben vagyok, csak én 19 éves vagyok. Nehezen nyílok meg és ezért nincsenek barátaim, akik voltak azokkal nekem is ellaposodott a kapcsolatunk, de valószínű azért mert nem is volt igazi barátság.
Már én is szeretnék igaz barátokat, de nem tudom hogyan kéne kialakítanom szoros barátságokat, ez nem megy olyan könnyen mint a pár találás. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!