Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is totál meglepődik,...

Más is totál meglepődik, amikor néha azt látja valakin, hogy vonzódik hozzá?

Figyelt kérdés

Nem sok ilyen volt még, de néha előfordult.

Igazából én is zárkózott vagyok, de nem azért nem veszem észre, hogy többen is voltak már, csak egyszerűen nem voltak még túl sokan.

Nem nézek ki jól, ezt tudom és ez okés is.

De valamiért van itt, ott (kb 4-5 évente egy), akin látom, hogy lát bennem valamit.

Általában elég annyi is, hogy valamiért kedves velem az illető, mosolyog rám, ez már önmagában feltűnik, aztán ki is derül, hogy miért.

De pl volt olyan is nemrég, hogy kiderült, hogy a tesóm volt munkatársa pont a tesóm miatt ilyen velem, mert a tesóm jól néz ki... Valószínű, hogy miatta kedves velem feltűnő módon.

Nem tudom, egyszerűen csak idegen az érzés. Már benne vagyok a korban és már oda jutottam, hogy ennyi idő után egyedül inkább feszélyez az egész és kerülöm a helyzeteket, amikor egy ilyen ember közelében kellene lennem, mert már nem vált ki belőlem jó érzést, mivel általában ilyen túlságosan barátkozós légkört akarnak teremteni, de én már rég nem tudok nyitni ilyesmire.

2023. máj. 18. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent, hogy benne vagy a korban?
2023. máj. 18. 18:23
 2/3 anonim ***** válasza:
60%
Én nem, mert bájos vagyok.
2023. máj. 18. 19:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Soha nem vettem még észre, hogy tetszenék bárkinek is. Lehetséges, hogy csak nem veszem észre, de nem tartom valószínűnek.

Nem tudom, hogyan reagálnék ilyesmire, de az biztos, hogy kellemes meglepetés lenne.

2023. máj. 18. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!