Erre válaszolnátok?
Egy ismerősöm csak annyit írt nekem, h mizu? De semmi más, semmi köszönés csak ennyi…. Mizu?
Nekem ez kicsit lapos egy beszélgetéshez, hogy még egy sziát se bír odalökni.
Sajnos ezeket az embereket nehezen lehet megérteni. Rám csak köszönni tudnak (ami még talán elfogadható), de utána illene egy "Zavarhatlak?" vagy ilyesmi.
Szerintem köszönj vissza illedelmesen, hátha megjön neki az ihlet a normális megszólításra.
De egyetértek veled, kevés ez egy beszélgetés elkezdéséhez.
En ezt is csinálom mint ami első írt.
Mikor odaböfögnek vmit meg olyanokat pl hogy "vagyok", néha csak láttamozom és várom minek írt.
Aztán szép lassan elkopik az egész mert masnap harmadnap is egy szavak. Én meg egyszavakat írok vissza is.
Amilyen a mosdó olyan a tôólköző.
Korábban még fárasztottam magam témázni meg én vittem mindent bele, de felesleges energiát adni energiavámpírokba.
Nekem a legjobb barátnőm megy az agyamra, azzal, hogy minden nap úgy kezdi a beszélgetést, hogy szia 😃 este sem köszönünk el egymástól, hogy jó éjt, meg puszi.. minden nap irogatunk, nem tudom, miért kell igy.
Más is beszélek minden nap, épp ezért sem köszöngetünk. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!