Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A mai magyar gyermekkorúak és...

A mai magyar gyermekkorúak és fiatalkorúak kb. hány %-a lehet ilyen szerencsés?

Figyelt kérdés

Hogy mindezt meg fogja kapni a szüleitől / nagyszüleitől: „A gyerekeimnek nagyon régen elintéztem, hogy mindkettejüknek legyen egy lakása, kapnak egy autót, és majd beszállok, ha szeretnének vállalkozni valamit.”

( [link] )

2023. máj. 16. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Alacsony százaléka. Plusz az én generációm akik ilyen húszas évei közepén járnak, albérletben tengődnek szóval lehet még gyerek se lesz, mert nincs hova szülni:D
2023. máj. 16. 17:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
kb 15% max.
2023. máj. 16. 17:18
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező 💊 💊 💊
2023. máj. 16. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem nagyon is sokan...mert én a 25-30 éves korosztályban nem nagyon tudok senkit, aki a szüleivel élne, ezek szerint mindenkinek futja saját lakásra meg albérletre.
2023. máj. 16. 20:06
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

#4 Ez azért az ismeretségi körből adódó mintavételi torzítás is lehet.

Teljesen más egy fővárosi magániskolában tanult, gazdasági vagy műszaki egyetemen diplomázott fiatal ismerettségi köre, mint a mélyszegénységben élő, csonka családban nevelkedett, általánosból kibukott funkcionális analfabétának.

Abban talán egyetértünk, hogy kevésbé szőrnyű a helyzet, mint ahogy néhol hallani. Inkább a végletek ilyen szintű eltávolodása lehet problémás ...

2023. máj. 16. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
85%
Hát ahogy elnézem csak az utakon mennyi szinte Luxus autó járkál illetve mindenki egy maga ül benne...Fiatalok is! Sok elektromos Tesla meg Audi, BMW stb...Akkor csak nem szegény a magyar...🤔 És ez Miskolc pl elvileg az egyik legszegényebb régió! A lényeg ha 10-30 milliós kocsikra telik akkor másra is!
2023. máj. 20. 19:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 10-15% lehet, de nehéz megmondani. Nem gondolnám olyan gyakorinak.

Baráti társaságban 2 lány van,akik lakást kaptak a szülőktől,1 pedig még kocsit is (neki van 2 testvére, ők is megkapták ugyanezeket). 30-as éveik elején járnak.

Az egyetemi évfolyamomban a hallgatók kb.2/3-a dolgozott suli mellett, és nekik a jó 1/3-a úgy élt, hogy a szüleik abszolút nem pénzelték őket,mert nem volt miből. Úgyhogy náluk munka+ ösztöndíjak volt a bevételi forrás.

Munkahelyemen a kollégáim közül (40-50 korosztály) olyan 5 főről tudok,akik minimum 1 lakást terveznek venni a gyerekeiknek, a többieknek nem fog telni rá. 50 fős cég vagyunk.

32N vagyok, se kocsi,se lakás szülők jóvoltából -de önerőből se fog összejönni, a családalapításról is kezdek letenni.

2023. máj. 20. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!