Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért hirtelen haragúak az 50...

Miért hirtelen haragúak az 50 év feletti nők? (Többségük)

Figyelt kérdés
Mintha kevesebb lenne a türelmük. Ha nem az történik amit akarnak hamar gorombák lesznek...

2023. máj. 16. 00:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
33%
#9 Én vért is szívesen látok, ha amazonokról van szó! ;)
2023. máj. 16. 00:34
 12/30 anonim ***** válasza:
35%
Erre mondják, hogy egy ártatlan kérdésre is csípőből tüzelnek.
2023. máj. 16. 00:35
 13/30 anonim ***** válasza:
47%

11

Szerintem olyan is előfordul köztük.

Elég brutálissak tudnak lenni egymással.

2023. máj. 16. 00:37
 14/30 anonim ***** válasza:
20%

Ne higgyétek el, hogy a nők nem vágynak a szexre!

Ha hirtelen haragúak, be kell nekik adni a nyeles aspirint!

2023. máj. 16. 00:37
 15/30 anonim ***** válasza:
51%

Nemcsak 50 év felett - talán már 45 körül is.

Visszaemlékszem, hogy 45 éves koromban halt meg az édesanyám. Kezdtem úgy érezni, hogy egy rongydarab lett az idegrendszerem.

Nonstop hosszan tartó beteg/idősápolás után is tud leharcoltnak tűnni a szervezet. Illetve az lenni.

Nem segített akkor igazán az sem, hogy mások próbáltak vigasztalni. Rengeteg idő kellett, hogy elkezdjen gyógyulni a gyászfolyamat.

De végül most már elmondhatom, hogy sikerült. Egyre könnyebb minden - lassan 4 esztendő múltán... körbenőtte a halált az élet!

2023. máj. 16. 01:37
 16/30 anonim ***** válasza:
41%
Nincsenek meg..szeretgetve
2023. máj. 16. 01:41
 17/30 anonim ***** válasza:
51%

megkeseredés

amikor már cseszheted az elkúrt életedet, és marad az irigység azok felé, akiknek még vannak lehetőségeik, neadjisten elégedettek és boldogok

férfiaknál is létező jelenség, de nőknél erősebben jelentkezik, különösen, akiknek kényszerpályán telt az életük és a napjaik értelmét a gyerekeik jelentették

2023. máj. 16. 02:13
 18/30 anonim ***** válasza:
69%
Végigolvasva ezeket a kritikán aluli válaszokat, nem csodálom a rossz tapasztalatokat.
2023. máj. 16. 02:18
 19/30 anonim ***** válasza:
78%

nem mind olyan.

Ezek leginkább a kiöregedett dámácskákra érvényesek, minap voltam egy önkormányzatnál, egy 50+ os tehén rajtam vezette le az összes feszt kb.

Na feltettem egy evvel kapcsolatos kérdést a felnőtt kategóriában, ott nem kellettek 50+ os nők, de a zömében női közönség is ritka paraszt válaszokat adott.

Nő, hogy bunkó legyen?

Olyan nincs.

A férfi hisztizik.

Azon a tehénen már messziről látszott, hogy még magával is képes összeveszni, nagy, karikás szemek, vörös fej, kb rá volt írva: idióta vagyok.

2023. máj. 16. 04:16
 20/30 anonim ***** válasza:
75%
Én 50 feletti nő vagyok. A test minden része öregszik. Az idegek is. A nagyon idősek is ezért idegesek és türelmetlenek. És a 60 felettiek már gyakran nyugdíjban vannak. Az 50 felettinek ugyanúgy kell dolgozni, teljesíteni, mint fiatalkorában, pedig már egyre nehezebben megy az öregedő testben.
2023. máj. 16. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!