Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek az iskola felkészí...

Szerintetek az iskola felkészít az életre? Miér igen vagy miért nem?

Figyelt kérdés
2023. máj. 14. 15:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon nem. Szerintem ezt nem kell taglalni, hogy miért.. nem gondolkodni tanítanak meg, hanem magolni. A jelenlegi oktatási rendszerűn szar ahogy van.. és egyre csak rosszabb.
2023. máj. 14. 15:44
 2/16 anonim ***** válasza:
58%
Melyik tantárgy készít fel arra, hogy hogyan dolgozd fel szüleid halálát?
2023. máj. 14. 15:59
 3/16 anonim ***** válasza:
78%
Nem készít fel. Egyik órán sem mondták nekem soha azt, hogy nyalni kell a főnököknek ahhoz, hogy megtarthassam a munkámat. Vagy azt se mondták, hogy ne szidjam a Fideszt a munkahelyen, mert gondom lesz belőle. Csajozni se tanítottak meg, sose mondták, hogy gazdagnak kell lennem, meg jóképűnek, hogy nőm lehessen... Soroljam még?
2023. máj. 14. 16:08
 4/16 anonim ***** válasza:
93%
Sőt, azt se mondták nekem soha az iskolában, hogy egy munkahelyen nem az fog számítani, hogy szorgalmasan dolgozzak, hanem az, hogy szimpi leszek-e a személyzetnek, vagy nem...
2023. máj. 14. 16:10
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az a véleményem hogy sem az általános iskola, sem pedig a gimnázium nem készít fel az életre. Sőt igazából a felnőtt létre sem készít fel.
2023. máj. 14. 16:11
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem készít fel. A mostani általános iskolások zöme szorong, szociális fóbiás, vagy zaklató. És ezt hozzák el magukkal a felnőtt életbe.
2023. máj. 14. 16:11
 7/16 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon nem. Az alapműveltség, amit ad (és szerintem kell), már elavult, az egész tananyagot racionalizálni kellene, és sok-sok az életre nevelő dolgot kellene belerakni (adózás, munkavállalás, önálló életvitel stb.)
2023. máj. 14. 16:19
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem. Azt meg már nem is mondom mi van amikor a szülők se készítik fel a gyereket hogy valójában hogy működik a világ...
2023. máj. 14. 17:23
 9/16 anonim ***** válasza:
62%

Az a 3 db 75%-os leszavazó szerintem tuti egy személy, csak 3 különböző fiókkal, válaszolhatna arra, hogy melyik tantárgy keretén belül tanulta meg, hogyha meghalnak a szülei, akkor azt hogyan dolgozza fel.

Vagy az értelmi szintedet csak ezen van, hogy nyomogatod mindenkire a piros gombot ész nélkül, mert ez neked egy jó játék? 👏🤦

2023. máj. 14. 17:30
 10/16 Barnabas333 ***** válasza:
79%
Csak ha van egy jó fej tanár aki elmond sok dolgot is az életről a tananyagon kívül, de ez ritka.
2023. máj. 14. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!