Nem tetszene. De sokat úgyse tudunk tenni ellene, ha ilyen megtörténik.
2023. máj. 13. 16:43
2/10 anonim válasza:
Lemondanám a mobiltelefonokat, a kábel tévét, kb mindent, ami kicsit is nélkülözhető felfüggesztenénk, pl edzések, ilyesmik. Az összes keresetünk a rezsire és az élelmiszerre menne el. Az lenne csak az igazi öröm és boldogság.
Amúgy lesz itt még meglepi szerintem. Még nem tudom hogy mi, de lesz.
2023. máj. 13. 16:50
3/10 anonim válasza:
Már 1 éve lehetett tudni, hogy mi várható. Jó reggelt!
2023. máj. 13. 17:03
4/10 anonim válasza:
Az elmúlt időszakban nem csak Magyarországon drágultak az élelmiszerek.
De ha most csak Magyarországon duplájára emelkedne az élelmiszerek ára, akkor Ausztriában és Szlovákiában vásárolnék, mert az nekem közel van.
2023. máj. 13. 17:05
5/10 anonim válasza:
Vegetalevesen elnek.
Vennek gyumolcs es zoldsegmagokat, es a szobamban valahogy megoldanam, hogy termesszek ezt-azt. Fszom a kormanyba, nem azert elek, hogy mindent nelkulozzek. Minden munkat becsulni kellene, mindenki aki dolgozik, megerdemli, hogy tobb jusson az alapveto megelhetesnel. Valakinek az is nyogve-nyelve megy, karos szenvedelyeket nelkulozve.
2023. máj. 13. 17:06
6/10 anonim válasza:
Sajnos volt olyan időszak az életemben, amikor nagyon kevés pénz jutott ételre. Nem szeretném, ha ez visszatérne.
2023. máj. 13. 17:14
7/10 anonim válasza:
Semmit, próbálnék olyan kajákat enni amit meg tudok magamnak engedni.. és természetesen komolyan elgondolkoznék, hogy milyen külföldi munkát tudnék keresni, mert itt már nem lehet megélni, ha ez lenne.
2023. máj. 13. 17:32
8/10 anonim válasza:
Semmit: örünék neki, hogy ilyen szuper vezetője van ennek az okos társadalommal ellátott országnak.
2023. máj. 13. 18:42
9/10 anonim válasza:
Az elmúlt 1-2 év alatt duplázódzak az élelmiszerárak, mégse csinált senki semmit. Az elkövetkező 1-2 évben is ez várható, mégse fog senki csinálni semmit. Akinek futja rá, az megveszi, akinek nem az vagy él adományokból vagy éhenhal. Ez eddig is így volt, ezután is így lesz.
2023. máj. 13. 19:01
10/10 anonim válasza:
Örülnék neki. Ma Magyarországon olyan rongyrázás megy, hogy az hihetetlen. Minden második hatalmas nulla proli BMWvel, meg Audival jár és hatalmas az arca, a hatalmas semmire. Nos aki éhezik, az nem arcoskodik. Én pedig bőven megengedhetem magamnak az emelkedett árak mellett is a normális életszínvonalat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!