Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aruhazi kostoltato leszek, mi...

Aruhazi kostoltato leszek, mi baj lehet ha nem az eloirt szinu ruhaban megyek, ha senki nem ellenoriz engem?

Figyelt kérdés

Senki nem fog ellenorizni, csak kepet kell kuldenem majd a pultrol meg egyeb dolgokrol.

Fekete vagy feher szinu felsoben kellene menni, de sajnos nekem jelenleg egyik sincs. Szurke van csak, de arra gondoltam hogy egy feher poloban mennék vagy egy kekben. Lemondani mar nem tudom, es nem is akarom, hogy egy felso miatt ne keressek penzt.

Szerintetek nagyon nagy baj ez? A kordinatornak nem merem mondani, mert nem akarok egy szegeny lanynak tunni a szemeben

2023. máj. 12. 21:05
 1/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy hideg helyen leszek es a feher poloban megfogok fagyni egesz nap. Szoval nem tudom miben megyek, de az fix hogy se feher , se fekete nincs
2023. máj. 12. 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem vigyél valami blézert, valami csinibb kabátot, ne viccelj, nem fagyhatsz meg! Reggel igenis hideg van❤️
2023. máj. 12. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:

"Fekete vagy feher szinu felsoben kellene menni"

"Szurke van csak"

"arra gondoltam hogy egy feher poloban mennék"

"az fix hogy se feher , se fekete nincs"

Most van fehér vagy nincs? Én fehérben mennék rá egy akármilyen blézer/ kardigán/melegítőfelső.

2023. máj. 12. 23:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Hideg hely ? Hűtőpult előtt ? Speci szerkó kell , nem vekony valami bevagott szellős ruha mert bele lehet halni tüdőgyuszkoba .
2023. aug. 20. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!