Ez csak velem van? (Lent)
Figyelt kérdés
Szóval nem nagyon szeretem amikor messengeren vagy akárhol videóhívásba hívnak. Egyszerűen úgy nme jó beszélgetni nekem meg minden. Ez csak velem van?2023. máj. 12. 13:15
1/4 anonim válasza:
Miért nem jó úgy beszélgetni valakivel, hogy látod is az illetőt? Ha szégyenlős vagy, akkor azon lehet változtatni.
2/4 anonim válasza:
én szintén utálom a videóhívást, mert látják/hallják a környezetemet is, hogy éppen hol vagyok, mit csinálok.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2023. máj. 12. 15:10
4/4 anonim válasza:
Engem hívnak, apám, anyám beszél, de én nem kapcsolom be a mikrofonom és a kamerám. Én írok nekik, ők meg beszéljenek. Nem szeretek beszélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!