Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Minden téren rendben van az...

Minden téren rendben van az életed?

Figyelt kérdés

Tehát:

Nincs semmilyen komolyabb fizikai vagy mentális problémád. (egészség)

Elégedett vagy az anyagi javaiddal. (pénz)

Szociális életed neked megfelelően rendben van (párkapcsolat, barátok, család)

Nem szoktál szorongani, parázni, nem vagy depressziós stb

2023. máj. 11. 20:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szinte semmi sincs rendben. Pusztulnék már. Irigylem azokat, akik boldogok.
2023. máj. 12. 15:57
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Papíron jól vagyok, de ez a valóságban nagyon nincs így. Itt vagyok egy buliban, kicsit álmosan,kicsit piásan, de sz@r az egész. Itt ülök egy sarokban. Nem èrzem jól magam egyáltalán. Konkrétan halálvágyam van. Ha valaki azt hiszi hogy a pia segít, rohadtul téved, csak felerősíti az érzelmeket és az ember rosszabbul érzi magát mint azelőtt. Nincs értelme az életemnek, de sajnos nem tudom senkinek sem elmondani, szóval ide kell hogy leírjam. Egy csődtömez vagyok, barátok nèlkül. Minden bizonnyal fogyatékos vagyok, aki nem érti a világ működését, vagy nem tudom, de az biztos hogy senki sem szeret. Próbálom nyomatni a színjàtékot, de egyre nehezebben megy. Próbálom erősnek mutatni magam, de egyre gyengébb vagyok. Minden esetre, én őszintén örülök, ha valaki hasonló helyzetben can mint én, de kiutat talál belőle. Őszintén kívánok szép életet mindenkinek!🙂
2023. máj. 13. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!