Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol jó ma élni?

Hol jó ma élni?

Figyelt kérdés

Magyarországi és külföldi helyek is érdekelnek.

Hol van egy normális életszínvonal, ahol az ember nem csak úgy van, létezik és túl él.. hanem ÉL.

2023. máj. 10. 14:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
23%
Egesz jo hely, leszamitva a brutalis lakás krizist.
2023. máj. 12. 15:30
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Magyarország
2023. máj. 16. 20:56
 13/18 anonim válasza:
83%
12, mivan? Ott, ahol mindeki irigy? Hogy a faszba lenne mar itt jo elni?
2023. máj. 16. 22:25
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

13, nem mindenki. Például én sem tartom magam irigy embernek, de a környezetemben is vannak többen. És külföldön is van mindenféle ember, irigy is meg önzetlen is.

Nem csak az országon múlik, hogy hol jó élni. Ott van jó életszínvonal, ahol az ember megteremti magának. Ez lehet bárhol, ahol az embernek megélhetése, otthona, családja, munkája, barátai, stb. vannak. Lehet ez Magyarország, Svájc, Japán, Albánia vagy a Kongói Köztársaság.

2023. máj. 17. 08:44
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Spanyolország, Horvátország - én ezekbe vágyom, ahol jóval több a napsütés és euró a fizetőeszköz.
2023. máj. 17. 16:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Van, ahol munkásszállót is biztosítanak Németben.
2023. aug. 30. 19:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Olaszország, Szlovénia - én ezekben szeretnék élni, mert gyönyörűek.

Amúgy Európában csak Ukrajna rosszabb, mint Magyarország. Már Bulgária is utolért minket.

2023. aug. 31. 08:14
 18/18 anonim ***** válasza:
75%

14

Oké, megteremted az életszínvonaladat. Oké, van pénzed magánorvosokra, közte magán-nőgyógyászra is NORMÁLIS szüléshez, magánoktatásra. Remélem, érthető, miért kellenek mindezek, itthon. Van pénzed a hobbira, félre tudsz rakni. (Mondjuk ez az én esetemben havi nettó közel egy millió, amit mellékesen a célországban majdnem meg is kapnék a szakmámban).

De.

Kimész az utcára, rossz aszfalt, elmaradott tömegközlekedés, szinte nulla bicikliút, sok lecsúszott ember, szinte minden ember (a jól szituáltak is) ideges, frusztrált. Bármelyik éjjel hozhatnak törvény bármiről. Ja, és garantáltan a te gyűlöletedre is szólít a kormány, ha nem a 200 éves "keresztényi" értékek mentén élsz.

Szóval jah.

2023. aug. 31. 08:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!