Szerintetek meddig lesz III. Károly a trónon?
Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 07:39
11/22 anonim válasza:
Őszintén szólva hidegen hagy. Szánalmas a 21. században ez a feudális csökevényesség.
13/22 anonim válasza:
Én tegnap belenéztem a ceremóniába, mert mégiscsak egy darabka történelem, és ilyet még a szüleim sem láttak. II. Erzsébet koronázásakor apám még alig múlt fél éves, anyám meg még nem is élt. Nekem ebből a szempontból volt érdekes, mindig szerettem a történelmet. Amúgy abban a közvetítésben, amit néztem, mondták is, hogy ez inkább szimbolikus, spirituális jelentőségű, nem jogilag fontos.
14/22 anonim válasza:
Haláláig, de én sem hiszem, hogy 100 évig fog élni, mint a szülei. Tegnap valóban elég rozogának tűnt szegény, segítség nélkül felállni se tudott, akkor sem, amikor még nem volt a fején a 3 vagy hány kilós korona. Az apja ilyen idős lehetett kb. Diana temetésén, és sokkal jobb bőrben volt.
15/22 anonim válasza:
Ez a cikk II. Erzsébet halálakor látott napvilágot, majd meglátjuk hogy igaz lesz e a jóslat!
"Napra pontosan megjósolta egy twitterező II. Erzsébet halálát, aki most III. Károlyról posztolt.
Logan Smith, aki a Twitteren @logan_smith526 néven található meg, még júliusban posztolt arról, hogy II. Erzsébet királynő 2022. szeptember 8-án fog elhunyni, ami végül be is következett a múlt héten.
Logan nemrég újabb posztot tett közzé, amiben immáron III. Károly halálát jósolta meg, ami szerinte 2026. március 28-án fog megtörténni."
16/22 anonim válasza:
Ez a Logan megjósolhatná a legközelebbi lottószámokat is.
17/22 anonim válasza:
9. Nem gondolod hogy végre itt lenne az ideje?
18/22 anonim válasza:
Elég rozoga már. Nem valószínű, hogy addig él, mint az anyja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!