Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ciki, hogy nincs laptoopom,szá...

Ciki, hogy nincs laptoopom,számítógépem csak okostelefonom?

Figyelt kérdés

2023. máj. 7. 01:23
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Audrey80 Rám írt hogy fapados önéletrajz.
2023. máj. 7. 20:20
 12/18 anonim ***** válasza:
😂😂😂
2023. máj. 7. 21:21
 13/18 A kérdező kommentje:
12# Sajnos nem vicces,hogy gúnyolódik privátban az a nő.
2023. máj. 7. 22:40
 14/18 anonim ***** válasza:
46%
5 üzenetet küldtél, amire nem válaszoltam. Te provokálsz.
2023. máj. 8. 07:10
 15/18 anonim ***** válasza:
72%
Ez egyáltalán nem ciki, viszont előbb utóbb szerezz be egyet, mert nagyon megkönnyíti az életedet. Én végig dolgoztam egy hónapot 19 évesen, csak azért, hogy tudjak venni magamnak egy laptopot a tanuláshoz, mert apám az nincs, édesanyám pedig nem engedhette meg magának, de sokkal jobb érzés volt amikor a saját laptopomat a saját kiérdemelt fizetésemből vásárolhattam meg. Nagyon hasznos dolog, persze okosan! Hány éves vagy? Dolgozol vagy tanulsz?
2023. máj. 10. 09:48
 16/18 A kérdező kommentje:

Dolgozom,és nem szeretnék, telefon elég. Ami nekem fontos, megtudom oldani telefonon.

Csak mert másnak is van,még attól nem fontos,hogy nekem is legyen....

2023. máj. 10. 12:47
 17/18 A kérdező kommentje:
Telefonon pl tudok simán filmet nézni,híreket olvasni,e-mailt küldeni,fogadni. Facebook,Instagram,Line stb...
2023. máj. 10. 12:50
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

15

Akkor megírom ide is, ha már privátba is írtál:

Ha neked ez nem szükségleted, akkor mi itt a probléma? Mit számít mások véleménye, ha ennyire önfejűen ragaszkodsz a telefonodhoz? Én személyesen sokkal jobban szeretek laptopon filmet nézni, vagy e-mailezni, intézni az ügyeket, mert könnyebb és gyorsabb.

Konkrét válaszoltál a saját kérdésedre, nem értem miért kellett kiírni a nagy semmit:D

2023. máj. 10. 13:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!