Köszönöm :)
Nekünk mind a kettö nagyon tetszik, és nem tudunk dönteni. Két nevet meg nem szeretnénk a lányunknak, föleg nem két majdnem ugyan olyan nevet.
Azt ugye tudod, hogy a Natasa a Natália becézett alakja?
Mivel én elvből nem adnék olyan nevet hivatalosnak, ami becéző alak önállósulása, ezért én a Natáliát adnám.
Egyébként mindegyik jól hangzik, ebben egyetértünk.
Köszönöm a további válaszokat
Utolsó: lehet buta vagyok, de ezt tényleg nem tudtam. Nem igazán mentem bele a nevek eredetébe, simát tetszik ez a két név.
Köszönöm a további válaszokat :)
Egyetlen egy okból húz a szívem inkább a Natasa felé. Nem magyarországon élünk, de nálunk is mind a két név létezik. Viszont a Natália itt Natálija, és így J-vel nem tetszik. Ha meg J nélkül lesz a neve akkor mindenhol mondogatnia kell, hogy J nélkül nehogy rosszul írják le a nevét. Nekem is ilyen nevem van ami nálunk J-vel megy, nekem meg a szüleim a magyar változatát adták és mindenhol úgy mutatkozok be, hogy xy J nélkül (ha le kell írniuk a nevemet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!