Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » (Blackpill) Ha nem nézel ki...

(Blackpill) Ha nem nézel ki jól férfiként akkor elvárják, hogy ne légy annyira magabiztos hanem szerényebb légy?

Figyelt kérdés
2023. máj. 4. 18:36
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

"Majd kinövöd. A társadalom sokfele tud változni, de az, hogy a külseje alapján megítélünk embereket, az egy evolúciós tulajdonságunk, velünk jár"

Igen, és emiatt nem lehetsz önmagad, ezért van annyi igazságtalanság. Mert az ember nem képes megcenzúrázni az idióta programokat amik futnak benne. Pedig egy kis erőfeszítéssel lehetne. De minek? Kényelmesebb így!!!

2023. máj. 4. 21:47
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem meg elveim vannak és az igazság kutatása az egyetlen célom."

Neked nem elveid vannak, hanem sérült önbecsülésed, és nem igazságot, hanem kifogásokat kutatsz.

2023. máj. 4. 21:48
 23/30 A kérdező kommentje:

22

Nem érdekelnek ezek a fals társadalmi lelkibékegyártó konstrukciók. Az igazság kutatásának első lépés a káosz. Fel kell bontani a rendet, csak azután fedi fel magát az igazság. Mindenki hazugságon nőtt fel és hazugságok mentél tengeti szánalmas kis életét. Miért jó ez vajon?

2023. máj. 4. 21:50
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem nem szabadna a külsőn múljon, mindenkinek joga kellene legyen olyannak lenni ami jól esik, ami passzol az alaptermészetével."

Jogod is van.

"Csak sajnos az ember a külsejétől függően szerepekbe kényszeríti a társadalom."

Nem igazán. Pláne hogy a külsőd elég széles skálán változtatható.

2023. máj. 4. 21:51
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

"Az igazság kutatásának első lépés a káosz. Fel kell bontani a rendet, csak azután fedi fel magát az igazság."

Minek az igazsága? Az emberi természeté? Önszervező képességéé? Szerintem mégcsak definiálni sem tudod, hogy mit értesz az "igazságod" alatt.

2023. máj. 4. 21:55
 26/30 A kérdező kommentje:

25

Az emberi természeté igen amely a legtöbb emberi viselkedésformát és motivációt fűti. Zavaró számomra, hogy a kultúra ezekre palástot húzott és az emberek előtt nem tiszta már mit miért csinálnak és valamilyen idealista magyarázatokat gyártanak minden viselkedésformára.

2023. máj. 4. 21:58
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a pszichológusok és történészek már épp elég jól kifejtették az igazságodat, mire vagy még kíváncsi?
2023. máj. 4. 22:18
 28/30 A kérdező kommentje:

27

Hogy érted?

2023. máj. 4. 22:22
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Mármint? Nevezd meg nekem, hogy a pszichológia tudomány, vagy a történelem melyik részét nem fedte még fel az emberi természetnek? Nyitott kapukat döngetsz szerintem.
2023. máj. 4. 22:31
 30/30 anonim ***** válasza:
A pszichológia az úr. Ha létezel valahogy, a környezet azonosul akaratlanul is.
2023. máj. 5. 04:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!