Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » (Blackpill) Ha nem nézel ki...

(Blackpill) Ha nem nézel ki jól férfiként akkor elvárják, hogy ne légy annyira magabiztos hanem szerényebb légy?

Figyelt kérdés
2023. máj. 4. 18:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Megint a napiincel.

Meglepő módon most legalább jó kategóriát választott.

2023. máj. 4. 19:53
 12/30 anonim ***** válasza:
Hát, kérdező... te igen jól nézhetsz ki, merthogy szerénység az aztán nincs benned egy szemernyi sem.
2023. máj. 4. 20:22
 13/30 anonim ***** válasza:
Nem kérdés, csak simán egy hülye napi incel állítás, aminek a végére tett egy kérdőjelet. Ellenkező véleményt nem akar, mert eldöntötte már, hogy ez így van. UNALMAAAAAS.
2023. máj. 4. 20:38
 14/30 A kérdező kommentje:

13

Vedd be a gyógyszereid barátom mert megárt ez az idegesség :D

2023. máj. 4. 21:23
 15/30 A kérdező kommentje:

12

Szerintem nem szabadna a külsőn múljon, mindenkinek joga kellene legyen olyannak lenni ami jól esik, ami passzol az alaptermészetével.

Csak sajnos az ember a külsejétől függően szerepekbe kényszeríti a társadalom.

Lúzer a külsőd? Akkor te leszel az örökvesztes lúzer aki kizárólag magának köszönhet mindent!

Népszerű szívtipró képed van már gimiben. Akkor a te szereped az, hogy népszerű és szívtipró leszel.

Kidobó megjelenésed van, keménycsávó? Akkor a te szereped az lesz, hogy te leszel a keménycsávó akitől mindenki retteg és nem mernek beszólni neki merthogy csattan az a pofon.

Tehát remélem érthető. Van egy külső amivel születsz. És az alapján be kell tartanod a szereposztást amit a társadalom ad neked másképp kiutálnak de rendesen.

Utállak társadalom, kapd be jó mélyen!

2023. máj. 4. 21:26
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Csakhogy az ember külseje változik.

Azon kívül, hogy sok embert eleve nem érdekel az a szerep, amit te neki szánsz.

Ja, hogy persze te egy percet se akarsz dolgozni a boldogulásért?

Na, ez már a te bajod.

2023. máj. 4. 21:37
 17/30 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagyok ideges. Egyszerűen unalmasak vagytok. Minek egy olyan dolgot megkérdezni, ami igatából nem is kérdés, hanem egy olyan állítás, amivel csak magadat nyugtatod? "Nem, nekem semmi felelősségem nincs, az életem sikertelenségei mind azon múlnak, hogy kit dobott a gép."
2023. máj. 4. 21:40
 18/30 anonim ***** válasza:

"Tehát remélem érthető. Van egy külső amivel születsz. És az alapján be kell tartanod a szereposztást amit a társadalom ad neked másképp kiutálnak de rendesen."

Nem "kell".

"Utállak társadalom, kapd be jó mélyen!"

Majd kinövöd. A társadalom sokfele tud változni, de az, hogy a külseje alapján megítélünk embereket, az egy evolúciós tulajdonságunk, velünk jár. Ezért utálni a társadalmat olyan, mint utálni a napot a melege miatt, vagy utálni a tengert a vize miatt.

2023. máj. 4. 21:42
 19/30 anonim ***** válasza:

Sajnos előfordulhat olyan, hogy itt, a fórumon vannak hivatásos provokátorok is.

Ezt például abból lehet sejteni, hogy eleve olyan címet ír, amiről tudni lehet, hogy sokan ugranak rá.

Ebben az esetben nagyon nem fogja érdekelni, hogy mit írsz neki - esetleg műbalhét rendez, hogy még többet írjál.

2023. máj. 4. 21:44
 20/30 A kérdező kommentje:

17

De nem is érdekel a sikeresség vagy sikertelenség. Az csak egy hülye buta materialista, életcélt kovácsolni próbáló felszínes konstrukció. Meghagyom a hülyéknek a sikeresség-sikertelenség sikján való tengődést, nyomorgást.

Spirituális szempontból jelentéktelen, hogy mennyi anyagi javat harácsolsz össsze. A lelki szegények ezt viszont természetesen nem érthetik.

Engem egyes egyedül az igazság érdekel. Ha ez azzal jár, hogy kritikát fogalmazok meg a társadalommal szemben, hát akkor azt fogom tenni. Még akkor is ha te ettől dühbe gurulsz mert fontos a kis nyugalmadnak, hogym mindent rendben találj a társdalmaddal, környezeteddel.

Nekem meg elveim vannak és az igazság kutatása az egyetlen célom.

2023. máj. 4. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!