I'smertek személyesen olyan embert aki Youtube-ozik? Vagyis Youtube-ra készít videókat.
Figyelt kérdés
Ha igen ki az?2023. máj. 2. 10:04
3/7 anonim válasza:
Például én ilyen vagyok, de csak kisebb, külföldi tartalomgyártókkal ismerjük egymást.
4/7 anonim válasza:
Egyik gimis osztálytársam youtubeozott, azota nem tudom csinálja-e még. Meg én is gondolkodok benne hogy el kene kezdeni, megvan az ötlet is, csak idő kéne xd
5/7 anonim válasza:
Magamat. :D Mondjuk most épp nem vagyok aktív egy hónapja, mással vagyok elfoglalva, ez csak egy hobbi.
6/7 anonim válasza:
Igen, 2 zenész/énekes ismerős (nem híresek, amatőrök, normál munka mellett csinálják, vannak azért néha fellépéseik is). Volt szakközepes osztálytársam pedig FB-on indított egy podcastot arról, hogy hogyan boldogul külföldön, mindig más a témakör, vannak meghívottak stb.
7/7 anonim válasza:
Én de csak 275 feliratkozom van lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!