Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy viselitek azt, hogy...

Hogy viselitek azt, hogy kemény munkával xezret viszel haza, míg egy youtuber, influencer akár havi több milliót is? Pl. Én is sokat tanultam, dolgozok rendesen, stb. de van egy plafon amennyit lehet keresni a szakmámmal, amit amugy imádok.

Figyelt kérdés

Addig egy youtuber, aki hulyeskedik pl. tobb milliot kereshet, ha sokan kovetkk

Tudom, hogy mindenki elott ott a lehetoseg, de pl. egy introvertalt ember nem tud ilyenbe belekezdenim( es nem is akar)

2023. máj. 1. 00:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem érzem, hogy rossz szakmat valasztottam volna,nagyon szeretem amit csinálok es en sem keresek rosszul.

De pl. A whisperton aki jelenleg az egyik legkeresettebb influencercsak hulyeskedik.Lehet, hogy ez irigyseg, de pl. egy apolono kevesebbet keres a gyermekosztalyon es fontosabb munkat vegez....es abban is van am melo.

2023. máj. 1. 10:28
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hulyeskedest latod, de munka van mogotte. De ezt szorakoztatoiparnak hivjak, nem kell, hogy komoly legyen, arra van mas. (Meg influk kozott is.) Jo, hogy vannak ilyenek is, neha en sem vagyom masra, mint megnezni par ilyen konnyed videot es kesz. Az, hogy ezert felveszik a penzt, vegyek, nem az en dolgom. Az apolok nem azert keresnek szarul, mert az influk elveszik eloluk a penzt. Az o helyzetuket az allam dolga lenne megoldani.
2023. máj. 1. 10:34
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Oké, a bulvársajtót nem kéne ugyanúgy felégetni? A bankot, aki évi 12k-val lehúz a legkedvezőbb számlacsomagjával, két kötelező, nullás értékpapírszámlával, nulla pénzforgalom mellett? A természetfilm készítőket, akik olcsó drámai időhúzással meg monumentális aláfestő zenével magyarázzák el a semmit, tkp kriminalizálva ragadozókat, meg aranyosnak hazudva random állatokat? Mielőtt nagyon beleélnéd magad: a válasz az, hogy nem kell velük semmit csinálni, megvan a helyük. Kissé vázlatosan fogalmazva: legalább addig se csak isznak meg balhéznak a szerény képességűek.
2023. máj. 1. 10:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon leíródik rólad kérdező, hogy csak egy adott réteget lát az elméd. Zárt vagy fejben és ez nem az introvertáltság!

Megsúgom: a legtöbb youtuber introvertált!

Az se feltétel, hogy szerepelned kell arccal!

A "csak videózgat" mögött sok munka van alapon. A videó vágás se két perc önmagában.

Ebből is látszik, hogy egy ingyenes videószerkesztő programot se próbáltál.

Kreativitás függő, hogy mit hozol össze, főleg ha tartalmat készítesz.

Kis vázlatok, ötletek, jelenetek, témák sorban. Netán illusztrációk, akár saját képek, videók, vagy animáció, amiben mégtöbb munka van.

Ha igényes vagy, akkor a hangminőség, effekt hangok megfelelő használata, zene... Stb.

Akiket nézek is, azok 90%-a introvertált és nem takarják a témát.

Jómagam 94%-ban vagyok intro.

S nem szeretem, amikor valaki a saját gyengeségeit az introvertáltságra keni!

Introvertáltként is lehet szerepelni. Alapon offline-n te vagy jelen és a kamera! Senki más, és azt úgy vágod ahogy akarod.

Ha arc nélkül pl animálsz, akkor pedig magadban beszélsz a mikrofonba. XD

Ezek azok, amikbe nem gondol bele a magadfajta.

Ezért van az, hogy pár embernek nem annyira terméyzetes a hangja, mert egymagában beszél, amikor készül a felvétel.

Picit nyisd ki az elmédet és lásd ezeket is.

Sőt akár magadnak csinálj pár próbavideót. Próbáld ki a szereplést, a beszédet, kis videószerkesztést. Aztán térj vissza saját tapasztalattal.

Kíváncsi vagyok mennyivel változtatja meg a gondolkodásodat.

A lehetőség mindenki előtt ott van, kérdés az, hogy ki hogyan áll hozzá avagy mihez kezd vele, illetve képes-e rá és kreatív-e...

Hajrá!

Ha látnád néha az ajtón benyitó ember fejét, amikor "magadban" beszélsz felvételkor... XD

Volt, hogy belenevettem a felvételbe.

Vagy pl gondolj bele: élőzik valaki a túlsó szobában és annyit hallasz: magában beszél, kérdez, röhög.

Ezek után mondd, hogy ez nem introvertáltaknak (is) való.

2023. máj. 2. 09:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Akik ismertebbek, bárhol kérdik őket, elmondják szívesen, hány év ingyenmunka vezetett oda. Néhányuknál régi csatornák, vagy maga a sikeres csati is, őrzik hűségesen ezeket a videókat, ellenőrizhető a dolog.
2023. máj. 2. 09:31
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ui.: mindenki maga dönti el mit szeretne nézni.

Ne feledd: a tartalom más.

Mindenki azt látja többet, amikre kattint!

Nekem javarészt művészeti témákkal, alapanyag oldalak javaslataival van tele a net, mert ezek érdekelnek s foglalkozom velük.

Whispertont is egy általam követett ember riportjában ismertem meg, majd csekkoltam mikről is van szó. Az interjúban ki is fejti, direkt pörgősek a videók stb.

Számomra a videói nem tetszettek, de vannak háttérben dolgok melyek tetszettek.

Pl apjával való jó kapcsolata. S ritka az ilyen nyitott faszi, mint az ő apja.

Van egy fotós srác, aki a fotózás trükkjeit, érdekességeit mutatja be videókban. Tanulságos és élvezetes.

S lehetne még mesélni.

Válogasd tudatosabban a kattintásaidat és többet látsz a világból.

Pl az olyanokat nem értem: valakit nem kedvel vagy nem tetszik a tartalma... Miért kattint rá? Sőt kommentelget.

Az ellenkezőjét csinálja, mint amit szeretne. Utálkozásával is csak generálja a nézettséget az illető felé.

A tartalmak fogyasztását mi emberek határozzuk meg.

2023. máj. 2. 09:34
 17/18 anonim ***** válasza:
A standuposok is csak hülyéskednek, nem? Véletlenül se írják és finomhangolják napokon-heteken át a műsort, igaz? Hát mi idejük marad így élményeket szerezni, művelődni és tájékozódni? Mi a képzelőerő ellentéte?
2023. máj. 3. 06:03
 18/18 anonim válasza:
Ha azt gondolod, egy youtuber nem csinál semmit, csak hülyéskedik a kemera előtt, akkor rosszul gondolod. egyetlen videó megvágásába is beletelhet, akár egy teljes nap is, és azt a napot fáradtan fogod befejezni, mert a forgatás és a belevigyorgás a kamerába, az csak a youtuberség 1%-a. Közben csinálni kell a kövi videót, kezelni kell a dc szervret, a többi social mediát, a közönségedet, ki kell találni videoötleteket, és analyticseket kell bámulni, hogy megtudd, mikor jut el a legtöbb emberhez a videó. Ebből a sorból még kihagytam, a thumbnailkészítés, a zene és stock videók/képek keresését és a publisholásokat, a streamtervezést, és a bevételek kezelését. Lehet mániákus vagyok, de azt tudom, hogy a YouTuberek élete nem csak játék és mese... Meg belevigyárgás a kamrába.
2023. máj. 4. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!