Hogy viselitek azt, hogy kemény munkával xezret viszel haza, míg egy youtuber, influencer akár havi több milliót is? Pl. Én is sokat tanultam, dolgozok rendesen, stb. de van egy plafon amennyit lehet keresni a szakmámmal, amit amugy imádok.
Addig egy youtuber, aki hulyeskedik pl. tobb milliot kereshet, ha sokan kovetkk
Tudom, hogy mindenki elott ott a lehetoseg, de pl. egy introvertalt ember nem tud ilyenbe belekezdenim( es nem is akar)
Nem érzem, hogy rossz szakmat valasztottam volna,nagyon szeretem amit csinálok es en sem keresek rosszul.
De pl. A whisperton aki jelenleg az egyik legkeresettebb influencercsak hulyeskedik.Lehet, hogy ez irigyseg, de pl. egy apolono kevesebbet keres a gyermekosztalyon es fontosabb munkat vegez....es abban is van am melo.
Nagyon leíródik rólad kérdező, hogy csak egy adott réteget lát az elméd. Zárt vagy fejben és ez nem az introvertáltság!
Megsúgom: a legtöbb youtuber introvertált!
Az se feltétel, hogy szerepelned kell arccal!
A "csak videózgat" mögött sok munka van alapon. A videó vágás se két perc önmagában.
Ebből is látszik, hogy egy ingyenes videószerkesztő programot se próbáltál.
Kreativitás függő, hogy mit hozol össze, főleg ha tartalmat készítesz.
Kis vázlatok, ötletek, jelenetek, témák sorban. Netán illusztrációk, akár saját képek, videók, vagy animáció, amiben mégtöbb munka van.
Ha igényes vagy, akkor a hangminőség, effekt hangok megfelelő használata, zene... Stb.
Akiket nézek is, azok 90%-a introvertált és nem takarják a témát.
Jómagam 94%-ban vagyok intro.
S nem szeretem, amikor valaki a saját gyengeségeit az introvertáltságra keni!
Introvertáltként is lehet szerepelni. Alapon offline-n te vagy jelen és a kamera! Senki más, és azt úgy vágod ahogy akarod.
Ha arc nélkül pl animálsz, akkor pedig magadban beszélsz a mikrofonba. XD
Ezek azok, amikbe nem gondol bele a magadfajta.
Ezért van az, hogy pár embernek nem annyira terméyzetes a hangja, mert egymagában beszél, amikor készül a felvétel.
Picit nyisd ki az elmédet és lásd ezeket is.
Sőt akár magadnak csinálj pár próbavideót. Próbáld ki a szereplést, a beszédet, kis videószerkesztést. Aztán térj vissza saját tapasztalattal.
Kíváncsi vagyok mennyivel változtatja meg a gondolkodásodat.
A lehetőség mindenki előtt ott van, kérdés az, hogy ki hogyan áll hozzá avagy mihez kezd vele, illetve képes-e rá és kreatív-e...
Hajrá!
Ha látnád néha az ajtón benyitó ember fejét, amikor "magadban" beszélsz felvételkor... XD
Volt, hogy belenevettem a felvételbe.
Vagy pl gondolj bele: élőzik valaki a túlsó szobában és annyit hallasz: magában beszél, kérdez, röhög.
Ezek után mondd, hogy ez nem introvertáltaknak (is) való.
Ui.: mindenki maga dönti el mit szeretne nézni.
Ne feledd: a tartalom más.
Mindenki azt látja többet, amikre kattint!
Nekem javarészt művészeti témákkal, alapanyag oldalak javaslataival van tele a net, mert ezek érdekelnek s foglalkozom velük.
Whispertont is egy általam követett ember riportjában ismertem meg, majd csekkoltam mikről is van szó. Az interjúban ki is fejti, direkt pörgősek a videók stb.
Számomra a videói nem tetszettek, de vannak háttérben dolgok melyek tetszettek.
Pl apjával való jó kapcsolata. S ritka az ilyen nyitott faszi, mint az ő apja.
Van egy fotós srác, aki a fotózás trükkjeit, érdekességeit mutatja be videókban. Tanulságos és élvezetes.
S lehetne még mesélni.
Válogasd tudatosabban a kattintásaidat és többet látsz a világból.
Pl az olyanokat nem értem: valakit nem kedvel vagy nem tetszik a tartalma... Miért kattint rá? Sőt kommentelget.
Az ellenkezőjét csinálja, mint amit szeretne. Utálkozásával is csak generálja a nézettséget az illető felé.
A tartalmak fogyasztását mi emberek határozzuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!