Olyan nincs, aki mindent tudna, de én mondjuk nem nagyon szoktam itt kérdezni, inkább csak válaszolgatok. Ha érdekel valami, amit nem tudok, inkább rákeresek.
2023. ápr. 30. 20:23
2/11 anonim válasza:
Ritkán szoktam kérdezni, inkább válaszolgatok, tanácsot adok ha tudok :)
2023. ápr. 30. 20:33
3/11 anonim válasza:
Technikai dolgokat szoktam már kérdezni, de az életemmel kapcsolatos dolgokra soha nem az idegenek adják meg a választ. Volt, hogy kérdeztem, de minél jobban elmerültem az önismeretben, minél több pénzt, emergiát, munkát fektettem magamba, annál jobban tudom, hogy hogy vannak a dolgok és más vélemenye már nem érdekel. Csak ha kérdezem.
Mindenkinek szívből ajánlom.
2023. ápr. 30. 20:51
4/11 anonim válasza:
Én magány miatt kérdezek ha kérdezek, persze nem kitalált dolgokat hanem olyat ami tényleg érdekel
Csak nehéz leírni a bajom
2023. ápr. 30. 20:55
5/11 anonim válasza:
Kb. 2 kérdésem volt az elmúlt 6 évben, mióta itt vagyok. A tényinformációkat meg lehet találni a neten, a személyes dolgaimat pedig magam is tudom rendezni.
2023. ápr. 30. 21:38
6/11 anonim válasza:
Hat a legtobb kerdesre 5mp alatt talalni valaszt a googleba szal inkabb az aki nemtud kivel dumalgatni
2023. ápr. 30. 23:42
7/11 anonim válasza:
Nekem azért nincs szükségem ide kérdést kiírni, mert képes vagyok használni a Google-t.
Az a gond, hogy sokan még mindig chat oldalként használják a Gy.k.-t, mert a szociális zavaraik miatt nem tudják megérteni, hogy nem erre való.
2023. ápr. 30. 23:49
8/11 anonim válasza:
Pont arra való hogy beszéljünk egymással
Nyilván nem olyanokat kérdezünk hogy ti hogy csináljátok a paprikás krumplit 🙄
2023. ápr. 30. 23:52
9/11 anonim válasza:
De sokan olyanokat kerdeznek 😅 multkor azt neztem hogy valaki 3 napig vart meg irkalt egy valaszra varva amire am a google elso talalatra bedobta a valaszt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!