Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen és hány COVID 19...

Milyen és hány COVID 19 oltást vettél fel? Jelentkeztek melléktünetek az oltást követően?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 29. 16:28
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további válaszokat!

29-es, mellékhatásként is szokták nevezni, itt egy tanulmány a COVID 19-es vakcináról, ahol szintén nem kívánatos hatásokról, mellékhatásokról írnak a 4.8-as pontnál, és a hazipatika.com oldal ahol szintén a főszalagcím: "Voltak mellékhatásai a COVID ultán? Akkor ezt tudnia kell" Úgyhogy felesleges és értelmetlen ebbe belekötnöd.

[link]

[link]

2023. ápr. 30. 11:30
 32/44 anonim ***** válasza:
32%

"Kedves", hogy lepontozták egyesek a 12-esben írt válaszomat: "2 sputnik, 1 pfizer. Semmi mellékhatás."

Nos. Sógornőm rögtön a járvány elején belehalt a covid mellékhatásaiba.

Tehát ahogy lehetőség volt rá, fevettűk az oltást.

Akkor még csak sputnikra volt lehetőség. És felvettük a masodikat is. Majd biztos, ami biztos + egy pfizert.

Előzmény: korábban 1-2 évente nyüglődtünk az influenzával. Vagy 10-12 éve felvettük az oltást.

Azóta nem kaptuk el egyszer sem.

És nem kaptuk el a covidot sem.

2023. ápr. 30. 12:31
 33/44 anonim ***** válasza:
38%

Hagyd rájuk. Van itt néhány fanatikus oltásellenes, főleg az emberek meg az egészség témakörben, akik ennyi idő után már nem nagyon merik hangoztatni a nevetséges elméleteiket hogy halomra halnak az oltottak, stb; mert ugye látjuk hogy egyik összeesküvés sem igazolódott be évek alatt sem. Helyette mostanság durcásan nyomkodják itt a negatív értékeléseket.

2023. ápr. 30. 12:35
 34/44 anonim ***** válasza:

A 29 vagyok

Elolvastad amit linkeltel?

2023. ápr. 30. 14:07
 35/44 anonim ***** válasza:
89%

24

Rendben.Akkor írom azt amit láttam máson.Édesanyám olyan két évvel ezelőtt adatta be magának ezt a sz.rt.Előtte semmi különösebb baja nem volt.Aztán magas vérnyomás. Majd arra egy olyan gyógyszer aminek az egyik lehetséges melléhatása a májkárosodás.És különös módon nemrég májtumort diagnosztizáltak nála.A diagnózis után kb. 3 héttel elhunyt..Mivel az utóbbi időben más rendhagyó esemény nem történt vele mint az oltás és a várnyomásgyógyszer

megkapása ezért szerintem logikus következtetés,hogy valószínűleg vagy egyik vagy a kettő együttes hatása okozta a vesztét.

2023. ápr. 30. 14:30
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

29 és vagyok.

Nekem csak a klasszikus oltási reakciók voltak

1. Sputnyik V2.Sputnik 1 Comirnaty

2023. ápr. 30. 14:34
 37/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat!
2023. ápr. 30. 16:28
 38/44 anonim ***** válasza:
60%

"Hagyd rájuk. Van itt néhány fanatikus oltásellenes"

Ha tudnád, micsoda trükk van az egész oltásbiznisz mögött, lehet azonnal vonat elé is ugranál a sokkhatás következtében. Nyugi, ez nem ezekkel az oltásokkal kezdődött :)

2023. máj. 9. 22:14
 39/44 anonim ***** válasza:
19%
Az ilyen idióták mint te biztos nem élnének egy vakcinák nélküli világban :)
2023. máj. 11. 14:25
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 pfizer volt összesen. Az első után kb 2 napig, a második után egy napig fájt az oltás helye. Meg mikor megemeltem a karom éreztem a felkaromban a fájdalmat. De az sem kizárt, hogy magától a szúrástól fájt és nem a pfizertől. Más mellékhatás nem volt nálam(eddig). Ez az oltás bejövetelekor volt. Azóta nem is oltattam, de nem is tervezek többet. Feleségemnek 3 vagy 4 már nem is tudom pontosan oltása volt. Nemrég elhunyt rákban. De az tény, hogy előtte semmi baja nem volt. De az tény, hogy az utolsó oltás után pár hónappal alakult ki nála a rák. Hogy van-e hozzá köze azt nem tudja senki. Vagy hogy egyáltalán mitől alakult ki. A kezelőorvosa genetikára hivatkozott.
2023. máj. 13. 00:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!