Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az ami hiányzik a jelenlegi...

Mi az ami hiányzik a jelenlegi életedből?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 22:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
46%

A szabadidő.

Nekem mindenem megvan szinte, amit itt írtok, mert feladtam a szabadidőmet. Jól keresek (700 fölött) van egy jó házasságom, 2 szép gyerekem, egy cicám, 2 diplomám, tekintélyem a munkahelyemen, van jövőképem. De nagyjából havonta 2 olyan napom van, amikor tudok aktívan pihenni. Ezt úgy kèpzeld el, hogy most például 8.-ig egyfolytában dolgozom napi 12 órát, csak a háztartásra és aludni van időm. Évek óta csinálom ezt, mert anyagi tartalèkot képzek 10 éve. Nem voltam nyár óta kimozdulni, se egy étterem, se egy laza kávézás. Gondolkodom, hogy lassítok, de rohadt nehéz lemondani az anyagi biztonságról és a karrieremről. A férjem is ennyit dolgozik kb, szóval alig találkozunk érdemben.

Én már 40 elmúltam, de boldogabb voltam amikor nem volt pénzem, cserébe eljártam szórakozni és voltak barátaim. Az idő a legnagyobb kincs.

2023. ápr. 29. 01:43
 12/24 anonim ***** válasza:
53%

Barátok vagy hogy legyen barátom akivel vagy akikkel mehetek szórakozni. A korosztályom családos, a bnőim egyike se jön el velem sehova, valójávan teljesen új hozzám hasonlókat (szingli jócsahokat)kéne keresbem, de felnőtten nehezebb barátkozni.próbáltam, megismertem pár lányt de nem jönnek el velem sehova valszeg mert bőven csúnyábbak.(pl molett és csúnyább arcú nők nem fognak bulizni együtt plázacicákkal)

Így csajokat nem találok.

De férfiakat se akiknek élvezném a társaságát :(

Majd regizek társkerre de legtöbben ott a szexig látnak csak, de bennem nincs kémia netről meg szexirientált pasiktol.

Akivel jól erzem magam, izzik a levegő, jókat dumálunk, szórakozunk, helyes is, az kiváltana vmit de nem találok ilyet:(

2023. ápr. 29. 07:23
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Tíz zsák 20 ezres,vagy húsz zsák 10 ezres.
2023. ápr. 29. 08:17
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

14 vagyok,persze vicc.

Pihenés,alvás,az az igazi kipihentség érzés hiányzik.

Ebben a idióta pénzéhes világban csak a hajtás megy,a munka ezerrel,hogy fent tudja tartani magát az ember.Szénné dolgozom magam,de sajnos ez a fáradtság rovására megy.

Nagyjából mindenem meg van,ha szolíd szinten is,de a stresszmentes nyugalom,és a pihenés nagyon hiányzik.

2023. ápr. 29. 08:22
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
jövőkép
2023. ápr. 29. 10:58
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Pihentető alvás
2023. ápr. 29. 15:49
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Bárki, akivel tudnék néha beszélgetni.
2023. ápr. 29. 15:56
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Párkapcsolat, egészség és hogy legyen jövőképe az országnak, vagy tudjak elköltözni.

30N

2023. ápr. 29. 21:05
 19/24 anonim ***** válasza:

Tudom, mennyire klisé, sajnos ez van; minőségi emberi kapcsolatok és szeretet, amilyenre nekem lenne szükségem.

Szerettek és szeretnek a szüleim, de sajnos nem úgy, ahogy én arra vágytam volna. Pl. jelenleg nagyon nagy szükségem lenne egy kiadós lelkizésre, egy hosszabb és szorosabb (ártatlan! szóval nem kérek privit) ölelésre, de tőlük nem kapom meg. Ők nem igazán ilyenek. Párszor próbáltam kérni őket, igazi lelkizős beszélgetésre, de mindig a kioktatásom lett a végre.

Egész sok barátom volt gimi végére, mára azonban talán, ha maradt 2-3 haverság. Találkozások, ha évi 1-2 alkalommal összejönnek, közben neten van néha pár beszélgetés, és ennyiben kimúlt velük a dolog. Viszont suliban, munkában végig emberekkel vagyok körbevéve, akikkel, úgy érzem, remekül beszélgetünk, és sosem vagyok egyedül, de valahogy nem mélyül tovább az egész.

Pedig lenne igényem programokra, beszélgetésre.

22/L

2023. máj. 1. 00:21
 20/24 anonim ***** válasza:
Pénz
2023. máj. 21. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!