Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Baj, ha a volt tanáromat...

Baj, ha a volt tanáromat összehozom valakivel úgy, hogy nagyon régen a tanítványa voltam?

Figyelt kérdés
Nagyon magányos, okos, csinos. Zaklató jelleggel keresi a társaságomat, hogy kerítések neki én társat, amilyet ő szeretne. Nyugi, nem teszek feljelentést, segítek neki. Annyi a baja, hogy nagyon szereti otthon is tanárként előadni magát, szerepjáték mindenhol működik, nem minden férfi szereti ezt. Szerintetek, ha teljesítem a kérését, akkor rólam leszáll, majd tisztelettel övezi majd az életem, ami a határok megtartásával is párosul? Mit gondoltok?
2023. ápr. 27. 18:48
 1/8 A kérdező kommentje:
*kerítsek
2023. ápr. 27. 18:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hozd össze egy gyk-ssal. Soha többet nem fog keresni.
2023. ápr. 27. 18:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Az én bizonyítványomat mutogatja az ismerkedéshez, aztán tanárként mutatkozik be. Így nem fog működni az egész.
2023. ápr. 27. 19:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Legszívesebben kirúgatnám, mert zaklat, de nem ért semmiből. Kedves leszek, aztán segítek neki. Talán az jobb, mint amit akarnék.
2023. ápr. 27. 19:09
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
Hogy mit gondolunk? Hát azt hogy túl élénk a fantáziád, kb mint egy tizenévesnek... 😂😂😂
2023. ápr. 27. 19:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Aztán az ismerkedésnél mondja, hogy nem tanultam, nem vagyok művelt, illetve 13 év alatt, hol tartok. Köszönöm. Igen, én vagyok. Okos vagyok, szép is, emellett akkor is jeleskedtem, mikor az iskolában voltam, de az unszimpátia közbeszólt, ahogy másokat sem értékelt pozitívan.
2023. ápr. 27. 19:25
 7/8 anonim válasza:
53%
Szóval van egy férfi tanárod aki rádszállt?
2023. ápr. 27. 19:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Nő az illető. Tudom, hogy kevés a fizetés a tanároknak, de mást sem hallok felőle, hogy ‘hányast írjon be nekem’? Könyörgöm, hány éve nem az életem része már a tantestület? Ha ő negatívan értékeli az embereket, akkor butaként titulálva másokat, tud ismerkedni azokkal a személyekkel, akikkel szeretne?
2023. ápr. 27. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!