Miért van összemosva az LMB és a TQ+ "közösség"? Szerinted szét kellene választani őket?
LMB a szexualitást képviseli. TQ+ meg a nemi identitást. Semmi köze egymáshoz. Más problémákkal küzdenek.
Meleg vagyok, de nem értem. Nem, nem akarok gyerekeket tanítani a szexualitásról és a szervek amputálásáról.
Én Szexualitást és nemi identitás terén sem vagyok átlag. Főleg asex vagyok, de minden ember felé érzhetek szexuális vágyat, valamint nincs nemi identitásom.
Szerintem ez a kettő köszönő viszonyban sincs egymással, ahogy azt írod kérdező. Az egyik a szexualitás, a másik a nemiséged megélése önmagadban. Pszichológiailag tekintve szinte csoda, hogy a 2 témának van bármi közös pontja az elmén belül.
De a világ egyszerű, fejletlen, és buta. Szóval így könnyebb nekik.
Én rosszul vagyok ezektől a "betűs" azonosítástól..
Emberek vagyunk nem betűk és számok.
Az elejétől kezdve LMBT közösség van.
Ehhez jött még hozzá a többi betű.
Megjegyzem, a transz közösség a kezdetektől fogva hatalmas részt vesz ki a közösség elismeréséért folyó harcban és nevetséges lenne a kizarasuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!