Mit mondtok marketplacen ilyenkor?
Figyelt kérdés
Feltettem valamit hirdetni. Megrohamozták páran, ezért rákerestem és igen olcsón adtam. Ezért felvittem az árát és kérdezi valaki, hogy miért ennyi, előbb még olcsóbb volt.
Mindig megnézem az árakat, most valahogy azt gondoltam ez ennyit ér. Korábban én is magánszemélytől vettem fele ennyiért mint amennyiért én feltettem, de azóta egekben az árak. Boltban dupla annyi mint amennyiért én feltettem. Mi a frappáns válasz erre?
Bunkó nem akarok lenni, hogy nem kötelességem megindokolni miért lett drágább.
2023. ápr. 21. 08:45
11/13 anonim válasza:
Ha lenne nem itt picsognál, hogy “jaj atya ur isten most mit tegyek”. 🤣
Gykér
12/13 anonim válasza:
Írd meg amit ide!
Nem tájékozódtam előre, rájöttem, hogy többet ér.
13/13 anonim válasza:
Ahogy leárazni is bármikor jogodban áll, úgy feljebb is viheted az árát. Én sem örülnék az érdeklődő helyében, de ha az eladó megírná, hogy közben utánanézett és nem szeretné túlzottan áron alul eladni, akkor megérteném. Nem kötelező megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!